Hokeyde Kırıkkale’ye büyük başarı! Hokeyde Kırıkkale’ye büyük başarı!


İlk yarı oynandı

Geçtiğimiz haftayı bay geçiren Kırıkkalespor bu hafta sonu grubun zayıf takımlarından Sivas Cumhuriyet Üniversitesispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayan kırmızı lacivertliler daha 5. Dakikada penaltı atışı kazandı. Cansın'ın ortaladığı topu Emre elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşu için topu başına geçen golcü futbolcu Ufuk'un vuruşunu kaleci Ufuk kornere çeldi. Kordenden gelen topa Murat sert vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu kaptan Celal ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra atakların sıklaştıran kırmızı lacivertiler golcü oyuncusu Ufuk ,Cansın ve Ömer ile pozisyonlar buldu. Maçın 36. Dakikasında gelişen Kırıkalespor atağından Ömer plase vuruşla topu ağlara gönedererk skoru 2-0 yaptı. İlk yarıda kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk devre Kırıkkalespor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başında çekildiler

Maçın ikinci yarısının başlamasından sonra sahada ilginç olaylar yaşanmaya başlandı. Maça yedek kulübesinde tek yedek kaleci ile çıkan Sivas Cumhuriyet Üniversitesispor'da futbolcular sakatlık bahanesi ile sahadan ayrılmaya başladı. Önce iki futbolcu hakemden izin isteyerek sahadan ayrıldı. Rakip'in 9 kişi kalmasını iyi değerlendiren Kırıkkalespor Ufuk'un attığı gol ile skoru 3-0 yaptı. Başlama vuruşu sonrasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesispor futbolcuları sakatlık bahanesi ile sahayı teker teker terk ettiler. Maçın 54. Dakikasında rakip sahada 6 kişi kalınca maçın orta hakemi Sertaç Uzun maçı tatil eden düdüğünü çalarak maçı bitirdi. Maç Kırıkkalespor'un 3-0 hükmen galibiyeti ile sonuçlandı

*/*/*/**/*/**/*

Paralarını alamadıkların gerekçe gösterdiler

Maçın 54. dakikasında sahada 6 kişi kalan Sivas Cumhuriyet Üniversitesispor lu futbolcular sahadan çekilme gerekçesi olarak olarak sezon başından bu yana maaş prim ve sözleşmelerinde yer alan para alamadıkları için böyle bir yönteme başvurduklarını ifade ettikleri belirtildi. Hafta içinde yönetimle bir kez daha görüştüklerini kırıkalespor maçı öncesi tüm alacaklarının ödeneceği sözü verildiğini ama bu sözler yerine getirilmediği için böyle bir yöntem kullandıkları belirtildi

*/*/*/*

Skor farklı olurdu

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş Sivas Cumhuriyet Üniversitesispor'un farkın artacağını anladığı için sahadan çekildiğini söyledi. Maç sonrasında görüştüğümüz Başkan Karakuş' İlk yarıda rakbimiz sahada varlık gösteremedi. Oyuncularımız biraz dikkatli olsa idi ilk yarı 5-0 bitebilirdi. Rakip futbolcular sanki üç farklı skoru bekliyormuş gibi bir hava içinde idi. 3-0 olunca sahada 6 kişi kaldılar. Hakemde maçı bitirdi. Eğer normal şartlarda maça devam etse idik skor daha farklı olurdu. Bu maçtan üç puan aldığımız için mutluyum. Ekonomik olarak sıkıntısı bulunan bir çok takım var grubumuzda. Sivas Cumhuriyet Üniversitesispor adına üzüldük' ifadelerini kullandı.

*/*/*/*/*/*

Taraftar yine yanında idi

Kırıkkalespor'un Sivas deplasmanıda oynadığı karşılaşmada taraftarları yine yalnız bırakmadı. Maç başlamadan önce statta yerleri alan taraftarlar takımlarını hakemin maçı bitiriş düdüğüne kadar desteklediler. Taraftarlar maç sonunda futbolcularla bir araya gelerek galibiyeti kutladılar.

SAHA : Sivas Fuar Alanı 1 Nolu saha

HAKEMLER: Sertaç Uzun (***), Murat Usta (***), Muhammet Şentürk (***)

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ : Ufuk (*), Mehmet Akif (*), Harun (*), Fatih İlker (**) Burak (**), Ersin (**), Emre (**),Ugur (**),Burak (**), Ömer (**), Ünal (**)

KIRIKKKALESPOR: Tayfun (***), Murat (***), Yasin (***), Sabri (***), Celal (***), Muhammet (**)( Veysi **), Ömer (***), Gökhan (***),Ufuk (***), Bahri (***), Cansın (***)

GOLLER: Dk 5 Celal, Dk 39 Ömer, Dk 48 Ufuk