GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Toplumun yapısını güçlendiren ve değerlerimizin temel taşı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım. Her daim fedakarlıkla, vefayla ve özveriyle çalışan hayatını değerler üzerine adayan Türk Kadını tarih boyunca toplum için önemli işler yapmıştır.

KADIN DENİLİNCE AKLA ANNE GELİR

Her kadın merhametiyle sabrıyla ve fedakarlığıyla ilk önce toplumun annesidir. Anne yetiştiren öğretendir toplumumuzun ilk öğretmenidir, dünyaya gözlerimizi ilk açışımız ilk emekleyişimizdir. Anne ailenin temelidir. Büyük Üstad Neşet Ertaş’ın dediği gibi ”Ulu arıyorsan analar ulu, sevmişiz gönülden olmuşuz kulu, Analar insandır biz insanoğlu.”

ÇALIŞMA VE SOSYAL HAYATTA VAZGEÇİLMEZ UNSURDUR

İş hayatında edindiği yer ve özveri ile çalışma ve sosyal hayatımızın vazgeçilmezi olan kadınlarımız en kıymetlilerimizdir. Bu sebeple çalışma hayatından aile hayatına sosyal hayattan siyasete uzanan her yolda kadınlarımız her zaman özel ve kıymetlidir. Dünyada kadın hakları ve sorunlarına dikkat çekmek üzere kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün bu farkındalığı en iyi şekilde hissettirmesini temenni ediyor bu duygu ve düşüncelerle Dünya Kadınlar Günümüzü kutluyor en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.