Keskin Belediyesi’nden memnun musunuz? Ankete katılmak için tıklayınız… Keskin Belediyesi’nden memnun musunuz? Ankete katılmak için tıklayınız…


2024 Yılının Mart ayında yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimleri için partiler aday adaylığı başvuru süreçlerini tamamladı. Kırıkkale’de Cumhuriyet Halk Partisinden 2 isim aday adaylığı için başvuru yaptı. Mustafa Pekdoğan ve Gazi Eroğlu aday adaylığı başvurularını Cumhuriyet Halk Partisine verdi. Cumhuriyet Halk Partisi aday belirleme çalışmalarını sürdürürken, Kırıkkale halkı ve CHP’liler kimi aday olarak görmek istiyor? Manşet Gazetesi olarak başlatmış olduğumuz bu anketle Kırıkkalelilerin kendi adayını belirlemesi adına bir veri oluşturacağız. Sizlerin oyları ile Cumhuriyet Halk Partisinden kimin aday olması halinde daha çok oy alabileceğini tespit edeceğiz.

Manşet Gazetesi olarak yaptığımız ve yapacağımız anketler sayesinde Kırıkkale’nin sorunlarına ışık tutuyor, Kırıkkaleli siyasetçilere halkın belirlediği oylarla ayna tutuyoruz. Sizde anketimize katılarak kimin aday olması gerektiğini belirtebilirsiniz.