2024 Yılının Mart ayında yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimleri için partiler aday adaylığı başvuru süreçlerini tamamladı. Kırıkkale’de Adalet ve Kalkınma Partisinden 14 isim aday adaylığı için başvuru yaptı. Mehmet Saygılı, Ömer Faruk Koçak, Mehmet Yılmazer, Hüseyin Altındağ, Bahattin Akyön, Bayram Salim Bozdemir, Kübilay Sürmeli, Şeyma Ülkü Tabak, Mustafa Demirbaş, Harun Güleç, Mehmet Güloğlu, Yasin Güngör, Merih Karayol ve Mustafa İşler aday adaylığı başvurularını Adalet ve Kalkınma Partisine verdi. Adalet ve Kalkınma Partisi aday belirleme çalışmalarını sürdürürken, Kırıkkale halkı ve AK Partililer kimi aday olarak görmek istiyor? Manşet Gazetesi olarak başlatmış olduğumuz bu anketle Kırıkkalelilerin kendi adayını belirlemesi adına bir veri oluşturacağız. Sizlerin oyları ile Adalet ve Kalkınma Partisinden kimin aday olması halinde daha çok oy alabileceğini tespit edeceğiz.

Karakeçili Belediyesi’nden memnun musunuz? Ankete katılmak için tıklayınız… Karakeçili Belediyesi’nden memnun musunuz? Ankete katılmak için tıklayınız…

Manşet Gazetesi olarak yaptığımız ve yapacağımız anketler sayesinde Kırıkkale’nin sorunlarına ışık tutuyor, Kırıkkaleli siyasetçilere halkın belirlediği oylarla ayna tutuyoruz. Sizde anketimize katılarak kimin aday olması gerektiğini belirtebilirsiniz.

NOT: Anketimizde Manipülasyon yaptığı tespit edilen adaylar, anket dışında bırakılacaktır.

NOT: Anketimize şehir dışından kullanılan oylar, gözetimimiz altındadır.

NOT: Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Merih Karayol ve Mustafa İşler, Gazetemiz Kararıyla diskalifiye edilmişlerdir. Diskalifiye gerekçemizi tıklayarak öğrenebilirsiniz.