YENİDEN REFAH PARTİSİ´Nİ RESMEN KURDUK

Kırıkkale Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe teşkilatları tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi. Toplantısında İl Başkanı Arif Erdal Başkanlığında bir araya gelen il ve ilçe teşkilatı gündeme dair konularda fikir alış verişinde bulundular.  Birlik beraberlik ve içinde bulunduğumuz gündemi değerlendirmek için bir araya gelen Yeniden Refah Partililer günümüzde kirlenme siyasetten uzak bir çizgide siyasi arenada yer alacaklarını ifade ettiler.

 

23 Kasım 2018 tarihinde abdestlerini tazeleyerek, Yeniden Refah Partisi´ni resmen kurduklarını söyleyen İl Başkanı Erdal, “Neden kurduk; İman ve şuur, kararlılık ve azim, şefkat ve merhametle, siyaseti ticaret yapmak için değil. İbadet olarak yapmak için kurduk” diye konuştu.

 

MİLLETİMİZ İKTİDARDAN ŞİKAYETÇİ

‘Yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için, adil bir dünya için kurduk´ diyen Erdal, “Milletimize doğruya en yakın yanlışlar yerine doğrunun kendisini, ehveni şerler yerine hayrın kendisini suna bilmek için kurduk. Yıllardır muhalefetten de şikayetçi iktidardan da şikayetçi olan milletimizin kurtuluşu için yeniden refah partimizi kurduk.  Milletimiz bugün artık iktidardan da şikayetçi, muhalefetten de şikayetçi”

 

İNTİKAM, HASET, İNAT SİYASETİ

“Bu iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışıyla muhalefet yapan sadece eleştiren çözüm önermeyen, sadece teşhis ve tespit yapan, tedaviyi ortaya koyamayan mevcut iktidar 17 senede hiç faydalı iş yapmadı, yanlış yaptı diyen, kim yaparsa yapsın, doğruya doğru, yanlışa yanlış deme erdemini gösteremeyen muhalefetten şikayetçiyiz. Kendisi kazanmak için değil diğerine kaybettirmek için siyaset yapan intikam, haset, inat siyaseti yapanlardan şikayetçiyiz. İktidarın yaptığı bir camiiyi, bir üniversiteyi bile eleştirecek noktaya gelen, Rupert Murdoch medya grubu destekli, İngiliz basını destekli, milli olmaktan uzaklaşan muhalefetten şikayetçiyiz”

 

İKTİDARDAN NEDEN ŞİKAYETÇİYİZ

“Başörtüsü zulmünü ortadan kaldırdık, imam hatipler, kuran kurslarını açtık, inanç özgürlüğünü tesis ettik. 20 sene önce başörtülü bir tane milletvekiline Meclis´te yemin ettirilemezken bugün kaç tane başörtülü milletvekilimiz var bakanlarımız var, polis memurumuz var. Evet doğrudur, bunlar çok önemli, çok müspet adımlar lakin inanç özgürlükler anayasal güvence altına alınmadı. Hukuki zemine oturtulmadı, yarın başka zihniyette bir iktidar gelirse tekrardan bu yasakları uygulayabilir. Başörtüsü zulmü kalktı, üniversiteler başörtülü öğrencilerle doldu ama başörtüsünün için boşaldı. Yozlaşma dejenerasyon aldı başını gitti. İmam hatipler açıldı. Ama ne yazık ki namaz kılmayan deizme özenen İmam Hatipliler türedi”

 

Sungur, Yahşihan Belediyesi’nin borcunu açıkladı! Sungur, Yahşihan Belediyesi’nin borcunu açıkladı!

İŞSİZLİK ARTTI, VERGİLER ARTTI

“Diğer taraftan Türkiye´de bu iktidar döneminde, işsizlik arttı, vergiler arttı, bütçe açığı arttı, devlet ve millet olarak borcumuz arttı, faizler arttı, dolar, euro arttı, enflasyon arttı, dış ticaret açığı arttı, icra iflas dosyaları arttı, konkordatolar arttı, yoksulluk arttı, beyin göçü arttı, tarım üretimine konulan kotalar arttı, tarım ve hayvancılık ithalatı arttı, asgari ücret açlık sınırının altında,  en düşük  memur maaşı yoksulluk sınırının altında, Emekli amcamız aldığı maaşla torunun sünnetine bir çeyrek altın alsa ay sonunu getiremiyor diyorduk başkanım hangi çeyrek altın? diye sordu arkadaşlarımız çünkü bırakın çeyrek altını emekli 2 gün dışarıda iftar yapsa battı demektir”

 

600 BİN ABONENİN ELEKTİRİKLERİ KESİLDİ

“Tüpraş gitti, Telekom gitti, Tank Palet Fabrikası gitti, Demir Çelik Fabrikaları, Şeker Fabrikaları, Kağıt Fabrikaları, Gübre Fabrikaları kapandı satıldı ve pek çoğu da maalesef yok oldu. Efendim biz İHA yaptık, SİHA yaptık, ATAK helikopterlerinin gövdesini yaptık. Evet doğru bunları yaptınız ama diğer taraftan Türkiye´mizde sadece bir ayda elektirik faturasını ödeyemediği için 600 bin abonenin elektirikleri kesildi. En temel ihtiyaçlarından bir tanesi olan elektriğe verecek parası olmadığı için milyonlarca insanımız karanlıkta kaldı.

 

İŞÇİMİZİNDE CAN DAMARI KESİLMİŞ OLDU

“Yine bu ay içinde tam 7 bin 658 fabrikanın elektiriği kesildi. Elektiriğin kesilmesiyle bu 7658 fabrikada çalışıp ekmeğini kazanan 100 binlerce işçimizinde can damarı kesilmiş oldu. Vatandaş elektirik faturasını ödeyemiyor biz İHA yaptık SİHA yaptık diyoruz. Evet ihalar, sihalar yaptık, duble yollar yaptık, hızlı trenler, köprüler yaptık ama; Türkiye´de bugün her 4 kişiden biri icralık. 2008 yılında 8 milyon olan icra iflas dosyalarının sayısı 2018 yılında 20 milyona dayandı”

 

NE DEMİŞTİ ERBAKAN?

“Ne demişti muhterem Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey “Biz iki şey yapacağız insan yetiştireceğiz, ürün üreteceğiz. Ahlaki manevi ve bilimsel kalitesi yüksek insan, katma değerli ürün, yüksek teknoloji ürünü üreteceğiz. Bu seferberlik için gereken kaynağı da borçlanarak, zamla ve vergiyle değil; Milli kaynak paketleri ile sağlayacağız. Her yıl bir kuruş borç almadan 100 milyar dolar kaynak bulacağız. 50 milyar dolar kısmını da araştırmalar ve çalışmalarımızın sonucunda bulduk. Bu kaynağı yandaşa, akrabaya, hemşeriye değil, betona çimentoya, AVM rezidans inşaatına değil, eğitim ve üretim seferberliğine aktaracağız. 82 milyon vatandaşımıza adil bir şekilde paylaştıracağız” dedi. Haber: Kenan Kuzucu