Sıcak hava depresyonu tetikliyor Sıcak hava depresyonu tetikliyor


Sağlıksız beslenme ve hareketiz yaşamın sonucunda fazla kilolara sahip olan insanlar, bu kilolardan kurtulmanın yollarını arıyor. Sağlıklı zayıflama deyince de akla ilk gelenlerden biri doğal zayıflama kürleri oluyor. Bizler de sizler için sağlıklı zayıflama kürü tarifleri ile karşınızdayız.

İNSANLAR DİYET PROGRAMINA SADIK KALAMIYOR
Marketlerden alınan hazır gıdalar, hareketsiz yaşam ve kontrolsüz beslenme gibi durumlar, insanlarda fazla kilolara neden olabiliyor. Bazı vatandaşlar ise spor yapmaya vakit bulamıyor. Ayrıca diyet programlarına da sadık kalamıyor. Hal böyle olunca vatandaşlar, doğal yollarla zayıflamanın yollarını arıyor. Doğal ve sağlıklı zayıflık deyince de akla zayıflama kürleri geliyor.

3 MALZEMELİ ZAYIFLAMA KÜRÜ
İlk tarifimiz hemen her evde bulunan malzemeler ile çok kısa bir sürede hazırlanabilen ve oldukça etkili olan bir tarif. Bu tarifte, bir kase ev yoğurdunun üzerine orta büyüklükteki yarım limonun suyu sıkılır. Daha sonra üzerine yağ yakımını hızlandırdığı da bilinen taze pul biber eklenir. Malzemeler iyice karıştırıldıktan sonra tüketilir.

YEŞİL ÇAYLI ZAYFILAMA KÜRÜ
Zayıflama kürü tarifleri arasında en çok tercih edilenlerden biri de yeşil çaylı zayıflama kürüdür. Kaynamış olan yarım litre su üzerine 2 yemek kaşığı yeşil çay atılır ve 10 dakika kadar demlenir. Süzülen çayın içerisine orta büyüklükteki bir limonun yarısı sıkılır ve kalan limon kabuğu ile birlikte içine atılır. Son olarak karışım içerisine 1 şişe sade maden suyu konulur. 3 malzeme ile hazırlanan kürünüz içmeye hazır hale gelir.

Haber Merkezi

Editör: Manşet Gazetesi