Türkiye´yi yurtdışında başarıyla temsil eden ressam Fatma Zeynep Çilek ve ressam- ve şair Eylül Deniz,  iş adamı Sadettin Saran´ın Kırıkkale´de yaptırdığı okullarına tablo hediye etti.

DENİZ TABLOLARINI BAĞIŞLADI

Eserleri daha önce Roma, Washington, ve Tokyo gibi şehirlerde sergilenen sanatçı Fatma Zeynep Çilek ve yayınlanmış 3 adet şiir kitabı ve Uluslararası İstanbul Şiir Festivali Jüri Özel Ödülü bulunan ressam- ve şair Eylül Deniz öğrencilerin sanata olan ilgisini arttırmak, genç yetenekleri ortaya çıkartmak ve geleceğin teminatı gençlerin sanatın her dalına saygı duymalarını sağlamak için eserlerini iş adamı Sadettin Saran´ın Kırıkkale´de yaptırdığı okullara bağışladı.

AMAÇ GENÇLERİ TEŞVİK ETMEK

Öğrencilerin, sanata olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ressam Fatma Zeynep Çilek, şunları dile getirdi:” Eserlerimizde, bütün duygularımızı paylaşmak için yola çıkıyoruz. Enerjimizi, duygularımızı, birikimimizi bu amaçla yansıtmaya çalışıyoruz. Sanatın paylaşarak çoğalacağına inanıyoruz.” dedi. Ressam ve şair Eylül Deniz; “Bizler gibi hayallerinin peşinde olan gençleri teşvik etmek ve yeni değerler kazandırmak için elimizden geldiğince destek olmak istiyoruz”, dedi.

OKUL DUVARLARINI SÜSLÜYOR

İş adamı Sadettin Saran´ın Kırıkkale´ye kazandırdığı 4 okul arasında yer alan, Özbek Saran Orta Okuluna ressam Eylül Deniz´in, Lal Saran Anaokulu ve Geraldine Saran İlköğretim Okuluna ise ressam Fatma Zeynep Çilek´in tabloları asıldı. Eğitim ve spora verdiği önem ve destekle tanınan Saran Group, Türkiye´ye kazandırdığı okullarda eğitim alan öğrencileri desteklemeye devam ediyor.

HABER MERKEZİ

Keskin SODAM'da sınava girecek öğrencilere moral etkinliği Keskin SODAM'da sınava girecek öğrencilere moral etkinliği

 

 

 

Editör: Manşet Gazetesi