Şule Derenem ile Çağrı Atmaca nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı. Genç çiftin nişan yüzüklerini eski Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur taktı.

 

YÜZÜKLERİ AHMET SUNGUR TAKTI

Kırıkkale´nin tanınmış simalarından Hatice – Seyfi Atmaca´nın oğlu Çağrı ile Mediha – Edip Derenem çiftinin biricik kızları Şule Firuze Kına Konağında düzenlenen törenle ile evliliğe ilk adımı attılar. Şule ile Çağrı çiftinin nişan yüzüklerini eski Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur taktı.

 

EVLİLİKTE SEVGİ, SAYGI ÖNEMLİ

Başkan Ahmet Sungur, genç çiftlere mutluluklar dileyerek, “Evlilikte sevgi, saygı, sadakat, samimiyet ve sabır olmadan olmaz, ancak bu şekilde mutluluğa erişilir ve Allah´ın emri olan evlilik uzun yıllar sürdürülebilir. Genç kardeşlerime çıktıkları bu hayırlı yolda bir ömür mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

 

PANDEMİ KURALLARI İHMAL EDİLMEDİ

Koronavirüsle mücadele sürecinde yapılan nişan töreninde pandemi kuralları ihmal edilmedi. Nişan törenine katılan katılımcılar maske ve hijyen kurallarına uyarken, masalar sosyal mesafe kuralına göre dizayn edildi. Düzenlenen görkemli nişanda kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Atmaca ve Derenem aileleri davetlilerle yakından ilgilenerek çocukları Şule ve Çağrı´ya bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

 

MUTLULUKLAR

Nişanlanan genç çift, aile büyükleriyle mutlu anını fotoğraf karesi ile ölümsüzleştirdi. Nişan davetlilerin genç çifti tebrik etmesi ve duaların ardından sonra sona erdi. Mutlulukları yüzlerinden okunan gençlere biz de Manşet Gazetesi ailesi olarak bir ömür huzur ve mutluluklar diliyoruz. Haber: Kenan Kuzucu

 

 

Dünyanın en çok izlenen korku filmleri! En korkunç filmler! Dünyanın en çok izlenen korku filmleri! En korkunç filmler!