Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesi Kaymakamı Kübra Kaplan,  gece gündüz demeden vatandaşın huzur ve refahı için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

KAPLAN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´in himayelerinde çalışmalarına devam eden Balışeyh ilçe Kaymakamı Kübra Kaplan ilçeye bağlı köy ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Işıklar ve Uzunlar Köyü´nü Balışeyh Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nizamettin Yeşilyurt ve İlçe Jandarma Komutanı Sefa Gürgün ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Kaplan, köylünün sorunlarını yerinde dinledi.

 

KÖYLERİN SORUNLARINI YERİNDE GÖRECEĞİZ

Köylülerle sohbet eden Kaymakam Kaplan, köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek ilçeye bağlı köylerin sorunlarının çözümü için kaymakamlık olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kaplan, “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır” şeklinde konuştu.

 

ÇALIŞKANLIĞIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Bu sendromu yaşayan kadınlar dikkat! O sendromu yaşıyor olabilirsiniz! Bu sendromu yaşayan kadınlar dikkat! O sendromu yaşıyor olabilirsiniz!

Işıklar Köyü Muhtarı Ali Bedir ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Kaymakam Kübra Kaplan´ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Muhtar Bedir 'Devlet büyüklerimizin köyümüze gelerek bizler ile ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah İlçemize geldiği günden beri çalışkanlığıyla adından sıkça söz ettiren kaymakamımız sayesinde refah düzeyi çok daha yüksek şekilde yaşarız” diye konuştular.Işıklar Köyü ziyaretinin ardından Uzunlar Köyünü de ziyaret eden Kaymakam Kübra Kaplan burada da köylülerle sohbet etti. Haber: Kenan Kuzucu