ŞİİRLER OKUNDU

İsmet Aydınlı İlkokulu´nda 23 Nisan kutlamaları okul bahçesinde yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından günün anlamına uygun şiirler okundu. İsmet Aydınlı İlkokulu Müdürü Adem Kıratlı, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

 

YARINLARIMIZIN GÜVENCESİ

Türk Ocakları 3 Mayıs Türkçülük Günü Etkinliği Düzenledi Türk Ocakları 3 Mayıs Türkçülük Günü Etkinliği Düzenledi

Konuşmasında Okul Müdürü Kıratlı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, hem Dünya´da bir ilk oluşturmakta, hem de geleceğin Cumhuriyet nesillerine atamızın verdiği önemi ifade etmektedir´

 

EN GÜZE ŞEKİLDE YAD ETTİK

‘Atatürk, çocuklarımıza bir bayram armağan etmiştir´ diyen Müdür Kıratlı, “Bugün bizlere düşen görev; hem atamızın bize verdiği emanetlerin sahibi olduğumuzu göstermek, hem de atamızın aziz hatırasını en güzel şekilde yad etmek olmalıdır” dedi.

 

İLGİYLE İZLENDİ

Okul Müdürü Kıratlı´nın konuşmasının ardından 3-B Sınıf Öğretmeni Halil Şahin ve İngiliz Öğretmeni Aslı Yayla tarafından hazırlanan gösterilere geçildi. Kutlamalar çerçevesinde anaokulu ve 3-B sınıfı öğrencilerinin gösterileri, okulun bahçesini dolduran veliler tarafından büyük ilgiyle izlendi ve alkış aldı.  Okulun bahçesindeki 23 Nisan kutlaması, öğrencilerin müzikler eşliğinde eğlenmesi ile son buldu.

 

HABER: KENAN KUZUCU