Ucuz bir reklam şekli olması sebebiyle oldukça fazla rağbet gören insert dağıtımı özellikle büyük apartmanların baş belası oldu.

 Kolay ve ucuz reklam yöntemi olarak kullanılan, sokaklara ve apartman girişlerine rast gele atılarak dağıtıldığı için ne firmaya ne de tüketciye bir katkısı olmayan insert reklamları çok katlı apartmanların girişini adeta çöplüğe çeviriyor.

Öğrenciler bu haber size! ‘Farklılaştırılmış eğitim’ geliyor! Öğrenciler bu haber size! ‘Farklılaştırılmış eğitim’ geliyor!

Her gün apartmanlarının girişlerinden kağıt topladıklarını,belediyenin  artık bu rezaletin önüne geçmesini isteyen vatandaşlar ' Apartmanlarımızın girişlerine her gün değişik bir firma reklamlarını yerlere ve duvarlara saçma sapan bir şekilde atıyorlar.Binalarımızı çöplük haline getiriyorlar.Bununla ilgili mevzuatı incelediğimizde apartman yönetiminden izin alması gerekiyor.Ayrıca belediyeye kaç tane insert dağıtılıcak ise tek tek mühürletmesi gerekiyor.Belediye zabıtasının bu kurallara uymayanlara cezai işlem uygulaması gerekiyor. Bu sistemi uygulayan belediyeler var.Firmalar genelde az para ödeyip daha çok insert dağıtıyor' dediler.