Damdan düşen anlar
Şenses açıklamasında şunları söyledi: '1968 Kırıkkale doğumluyum. İşletme Lisans mezunuyum.1980 yılında Baba yanında başlayıp bu güne dek aralıklarla da olsa Bakkallık, market, en sonra da kuruyemiş olarak faaliyetime devam etmekteyim. Küçük esnaf olarak ayakta kalma mücadelesi veren onca sorunlara maalesef ki kendi başına mücadele eden esnaftan sadece birisiyim. Kiracıyım sahipsiz ve dayanımsızım. Onun için A'dan Z'ye esnafın bütün problemlerini bizzat yaşayanım. Damdan düşenin halini damda düşen anlar.

Oda adeta unutuldu
Odaya adaylığım beni çevremi kurumlara olan yakınlığımı bilen esnaf arkadaşlar inanın hiçbir isteğim olmamasına rağmen ikna ettiler. Bu işi hakkıyla yapacağımdan Odanın da yeni bir yönetime taze kana ihtiyacı olduğu odanın pasifize edildiği sorunların yığıldığı, esnafın canından bezdiği, odanın unutulup sembolik olduğu, esnafın kendi haline bırakıldığı, odanın gelirlerinin bir kısmının elinden alınmış yetkileri kısıtlanmış, sadece merkeze ve mahalle esnafı elinde kalmış, onlarında yarısından zar zor oda aidatı alınabilmiş ve hizmet yapmamış tahsilat veznesi görünümden ibaret olduğunu söylediler.

Bir sürü sorunumuz var
Hepimizin kurumlarla özellikle Belediye ile bir sürü sorunlarımız var. Bunlarla mücadele edecek tanının kabiliyetli güçlü bir yönetime ve başkana ihtiyaç var. Seni tanıyoruz 'Sessizlerin sesi ol yeter' dediler. Bir Şenses olarak en önemlisi dürüstlüğümüz, saygınlığımız, işletmeciliğimizi, tüm Kırıkkale bizi bilir. Maddiyatla, makamda hiç gözümüz olmamıştır.Hırslıda değiliz. Odayı canlandıracağımdan emin olduğum için kendime güvenim tam.

Hayırlısı olsun
Seçerseniz ilk haftadan itibaren sorunların üzerine tek başıma da olsa gideceğim. Odanın yerini bile unutmuş esnaf her ne gelişme olursa tek tek bilgilendirilecek. Mümkün olduğu kadar da ziyaret edeceğim. Düğününde cenazesinde yanında göreceği ilk kez biz de görecekler.Odamızı hak ettiği yere İnşallah birlikte getirmek umudu ile seçimin tüm üyelerimize ve Odamıza hayırlar getirmesini temenni eder saygılar sunarım. Niyet Hayır akıbet hayır olur inşallah.'