200 GRAM EKMEK 5 LİRA

Valilik Komisyonunca alınan karar gereği ekmeğe zam geldi. Komisyonda bulunan Ticaret İl Müdürlüğü, Kırıkkale Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf Odaları Birliğinin üyeleri Kırıkkale’de ekmeğe zam yapılmasına karar verdi. Karara göre ekmek fiyatı güncellenerek 5 Lira olarak belirlendi. Zamlı fiyatlar Kırıkkale genelinde etiketlere yansırken, ekmeğin yeni fiyatı sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

YILSONU ZAMMI OLACAK MI?

3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024 3600 Ek Gösterge kimleri kapsayacak? 3600 Ek Gösterge 26 Temmuz 2024

Döviz kurlarında ki dalgalanma hayatın her alanını olumsuz etkiliyor. Dolar, EURO ve Altındaki artışlar hayat pahalılığına sebep oluyor. Mazot, gübre, ilaç gibi tarımsal ürünler döviz kurlarından etkilenerek artarken, buğday ve un maliyetleri sürekli yükseliyor. Türk Sofralarının olmazsa olmaz parçası olan ekmekte bu dalgalanmalardan nasibi alarak zamlandı. Kırıkkale’de 200 Gram ekmek fiyatı 5 Lira olarak güncellenirken, yılsonu ayrıca zam yapılıp yapılmayacağı merek konusu oldu.

Editör: Manşet Gazetesi