SPORCULARA ÖDÜLLER VERİLDİ

9-15 Ekim Amatör Spor Haftası münasebetiyle Kırıkkale’de ulusal ve uluslararası çapta organizasyonlar düzenlenmişti. Düzenlenen organizasyonların ardından ‘Sporun Enleri Ödül Töreni’ düzenlendi. Kırıkkaleli vatandaşların katılımıyla, Kırıkkale İl Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin ve Kırıkkale protokolünden birçok isim katıldı.

“DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERMELİYİZ”

Teşviklerin daha fazla artırılması gerektiğinin altını çizen , Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin, “Gençlerimizi uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora daha fazla teşvik etmeliyiz. Bu konuda Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz başta olmak üzere hepimiz daha çok çabalamalı, daha fazla gayret göstermeliyiz. Valiliğimiz de bu konuda elinden geleni yapıyor. Bu desteklerin daha çok artacağına inanıyoruz.” dedi.

Nihat Baran Kahta 02 Spor ile anlaştı Nihat Baran Kahta 02 Spor ile anlaştı

“BU DEVLETİ EN İLERİYE SİZ GÖTÜRECEKSİNİZ”

Organizasyonda konuşan, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “Kaygı gütmeden, hiçbir parasal çıkar ilişkisi gütmeden tamamen sevgiyle , hocalarınızın sizlere sunduğu hizmetle, devletin mekanlarında spor yaparak kendi gelişiminize katkı sağlamak için uğraşıyorsunuz. Bizler de sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Devletimiz birçok spor tesisi yaptı. Bizler hem devletimizin bireyleri olarak sizlerin yanında olacağız ama şunu unutmayın sevgimizle ilgimizle Sayın Valimizin himayelerinde her birinizin yanında olmaya gayret göstereceğiz. Sizlerin yanında, sizlerin gelişimine katkı sağlayarak, bu bayrağı sizlere emanet edeceğiz, sizler de mili eğitimden aldığınız donanımla, teknik bilgilerle ve ondan sonrasında Gençlik Merkezlerimizde, spor tesislerimizde size sunulan imkanlarla edindiğiniz bilgi, tecrübe, deneyimle bu devleti en ileriye sizler götüreceksiniz.” dedi.

“SEVDAMIZ KIRIKKALE, SEVDAMIZ TÜRKİYE”

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Kırıkkale hakikaten çok güzel bir şehir. Hep beraber daha iyi yerlere taşıyacağız. Şöyle bir söz var ya, ‘En iyi vatansever görevini en iyi yapandır.’ Dolayısıyla, sporcu kardeşimiz en iyisini yapacak. Her türlü müsabakada dünyada bayrağımızı göndere çektirecek. Biz böyle başarabiliriz. Buradaki sporcularımızın tamamını başarılarından dolayı tebrik ediyorum. ‘Sevdamız Kırıkkale, sevdamız Türkiye’ şiarı ile hepimiz hep beraber katkı koymaya çalışacağız. Bu haftayı sükunet ve saygı içerisinde geçirdiğinizden dolayı bütün kulüplerimize, kulüp yönetimlerine, hocalarımıza, gençlere ve katkı koyan başta Gençlik Ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sırrı Zengin’e şükranlarımız sunuyorum.”

Haber: Burak Çalışkan

Editör: Manşet Gazetesi