Kırıkkale’de minikler hentbol başladı Kırıkkale’de minikler hentbol başladı

 

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun, 31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Kırıkkale´de 9 ilçe ve 2 beldede Belediye Başkan Adaylarının olduğunu söyledi.

 

TÜM SEÇİM BÖLGESİNDE YARIŞA KATILACAĞIZ

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun gazetemiz imtiyaz sahipleri Sırrı Zengin ve Cengiz Selci´yi makamında ziyaret etti. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri için açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Vurgun, 31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Kırıkkale´de 9 ilçe ve 2 beldede Belediye Başkan Adaylarının olduğunu söyledi.

 

BASIN KIRIKKALEMİZİN SESİ

Teşkilat olarak Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde en iyi şekilde çalışmalarını organize ettiklerini söyleyen Vurgun, “Bu çalışmalarımız Devletimize ve Milletimize hayırlı olur. Kırıkkale´mizin sesi olan yerel basınımız ile çalışmalarımıza start verdik. Saadet Partisi bu seçimlere bütün seçim bölgesinde hazineden bir kuruş yardım almadan katılan tek siyasi partidir. Maalesef bize iftiralar atılıyor. Biz Saadet Partisi olarak bizde varız diyebiliyoruz”

 

İMKANLARI KIRIKKALE İÇİN KULLANACAĞIZ

‘Kırıkkale´de belediyecilik konusunda temel prensiplerimiz var´ diyen Başkan Adayı Vurgun, “Belediyecilik hizmetlerimizi en güzel şekilde anlatacağız. Planlı ve programlı çalışarak işi ehline vereceğiz. Bizler her zaman şeffaf olacağız. Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile çalışarak Kırıkkale´nin imkanlarını Kırıkkale için kullanacağız. Belediyecilik bizim işidir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. Haber: Emel Selci