Sungur, Yahşihan Belediyesi’nin borcunu açıkladı! Sungur, Yahşihan Belediyesi’nin borcunu açıkladı!

VATANDAŞLARLA TEK TEK VEDALAŞTI
Vali Kolat´ı uğurlama törenine Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, siyasi partilerin il başkanları, il müdürleri, sivil toplum örgütlerinin başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Emekli olan Vali Kolat´ı uğurlama töreninde Valilik Konağı önünde uzun kuyruk oluştu. Kolat vatandaşlarla tek tek vedalaşırken, yaptığı açıklamada, 'Burada hep beraberce hükümetimizin, bakanlarımızın, milletvekillerimizin destekleri ile güzel şeyler yapıldı, güzel binaya taşındık”

 

HAKKINIZI HELAL EDİN

“ İşte Nur camimiz, hastanelerimiz, okullarımız, çok güzel şeyler oldu. Belediye başkanımız çok güzel projelere imza attı. Hep beraberce, hep birlikte bir şeyler yapmaya çalıştık. Kırıkkale´yi biraz daha ileri taşımaya çalıştık. Geriye doğru baktığımızda, güzel şeyler, iyi dostluklar görüyorum. Bundan da son derece mutluyum. Böyle bir emekliliği Allah herkese nasip etsin. Bizden yana hakkımız helal olsun' dedi.

MEHTER MARŞIYLA GİTTİ

Valilik Konağı önündeki veda töreninde Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek tarafından Kuran-ı Kerim okunup, dua edilirken, Belediye Mehteran takımının çaldığı marşlar eşliğinde vatandaşlar tarafından Kolat´ın aracına güller dökülüp, Ankara´ya uğurlandı.