17:39 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Belediyesi, suların kesileceğine dair uyarı mesajı yayımladı. Mesaj, Kırıkkaleli vatandaşların cep telefonuna gönderildi.

16:46 GÜNCEL HABERLER

Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV'nin, yüzde 20'ye çıkarılmasına ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

16:42 GÜNCEL HABERLER

Doğum sonrası başlayıp ortalama 6 hafta devam eden lohusalık sürecinde anneler duygusal, biyolojik, fiziksel, toplumsal, psikolojik değişiklikler yaşıyor.

16:13 SAĞLIK

Zona, vücutta sinirlerin yakınında veya üzerinde ağrılı, kabarcıklı bir döküntü olarak kendini gösteren bir viral enfeksiyon hastalığıdır.

16:10 GÜNCEL HABERLER

Vadeli ve vadesiz altın hesapları, bankalar tarafından sunulan hesap türleridir. Bu hesaplar, sahip olduğunuz altınları belirli bir vade veya süre olmaksızın ve ya belirli bir süreyle saklamaya yarar.

16:06 SAĞLIK

Uyuz, Sarcoptes scabiei adı verilen bir parazitin neden olduğu bulaşıcı bir cilt hastalığıdır. Bu parazit, cilt altında tüneller kazarak ve yumurtalarını bırakarak ciltte enfeksiyona neden olur.

16:00 GÜNCEL HABERLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında, İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıda, kentin güvenliği masaya yatırıldı.

15:54 ASAYİŞ HABERLERİ

Kırıkkale’de DEAŞ Silahlı Terör Örgütünün eylem ve faaliyetlerine yönelik yapılan operasyonlarda yabancı uyruklu 6 şüpheli yakalandı.

15:50 GÜNCEL HABERLER

Ailenizle hoşça vakit geçirebileceğiniz, dünyanın en çok izlenen filmlerini sizler için derledik.

15:49 GÜNCEL HABERLER

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinden çalıştırılmak üzere 1489 kamu personeli alınacak. Söz konusu kadrolar için başvurular bugün başladı!