14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor ve sevdiklerinizi mutlu edecek bir hediye bulmak için belki de strese giriyorsunuz. Pahalı hediyeler her zaman en iyisi değildir. Düşünceli ve sevgi dolu bir hediye, bütçenizi zorlamadan da partnerinizin kalbini kazanabilir. İşte size Sevgililer Günü için uygun fiyatlı hediye fikirleri…

EL YAPIMI HEDİYELER
Kişiselleştirilmiş bir kart: Sevdiğiniz kişiye özel bir mesaj yazdığınız ve belki de ufak bir çizim eklediğiniz bir kart, hem romantik hem de uygun fiyatlı bir hediyedir.
El yapımı bir kolye veya bileklik: Makrome örgü, boncuk işleme veya tel örgü gibi tekniklerle sevdiğiniz kişiye özel bir kolye veya bileklik yapabilirsiniz.
Birlikte fotoğraf çekimi: Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel bir mekanda fotoğraf çekimi yaptırabilir ve bu fotoğraflardan oluşan bir kolaj hazırlayabilirsiniz.

DENEYİMSEL HEDİYELER
Evde romantik bir akşam yemeği: Sevdiğiniz kişinin en sevdiği yemekleri pişirebilir veya mum ışığında romantik bir ortam hazırlayabilirsiniz.
Birlikte bir kursa gitmek: Birlikte dans, resim veya yemek pişirme gibi bir kursa gidebilir ve yeni bir deneyim paylaşabilirsiniz.
Doğada bir yürüyüş veya piknik: Sevdiğiniz kişiyle birlikte doğada vakit geçirmek hem romantik hem de ücretsiz bir aktivitedir.

UYGUN FİYATLI HEDİYE FİKİRLERİ
Kişiselleştirilmiş bir kupa bardak: Sevdiğiniz kişinin isminin yazılı olduğu veya özel bir fotoğrafla basılı bir kupa bardak, her zaman kullanacağı ve hatırlayacağı bir hediye olabilir.
Birlikte okuyabileceğiniz bir kitap: Sevdiğiniz kişiyle birlikte okuyabileceğiniz bir kitap seçebilir ve kitap üzerine sohbetler edebilirsiniz.
Sevdiği bir sanatçının albümü: Sevdiğiniz kişinin sevdiği bir sanatçının albümünü hediye edebilirsiniz.
Birlikte film izlemek: Sevdiğiniz kişiyle birlikte romantik bir film izleyebilir ve popcorn keyfi yapabilirsiniz.

Yaz aylarında sofraların vazgeçilmezi; Soğuk Çorba Yaz aylarında sofraların vazgeçilmezi; Soğuk Çorba

EN ÖNEMLİSİ DÜŞÜNCELİ OLMAK
Sevgililer Günü hediyesinin pahalı olması gerekmez. Önemli olan sevdiğiniz kişiyi ne kadar düşündüğünüz ve ne kadar sevdiğinizi göstermenizdir. Hediyenizi sevgiyle ve özenle seçmeniz, partnerinizin kalbini kazanacaktır.

Öte yandan, Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz için şunları da yapabilirsiniz; sevdiğiniz kişiye bir şiir veya şarkı yazabilirsiniz, ona bir masaj yapabilirsiniz, ev işlerinde ona yardımcı olabilirsiniz, ona en sevdiği çiçeklerden bir buket alabilirsiniz. Unutmayın, Sevgililer Günü'nün asıl amacı sevginizi kutlamak ve birlikte güzel vakit geçirmektir. Pahalı hediyeler yerine, sevginizi ve ilginizi gösteren hediyeler seçmeniz daha anlamlı olacaktır.

Haber Merkezi