Başkent de iki ayrı yerde şubesi bulunan Rulo Döner bir şubesini de Yahşihan Yenrişehir´e açarak dikkatleri üzerine toplarken ilk günden itibaren bilhassa Üniversite öğrencilerinin dikkatini çekerek büyük rağbet gördü.

 

Yenişehir Mahallesi 272/1 de hizmete giren Rulo Döner´in açılışını yapan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur “Her zaman olduğu gibi ilçemiz her şeyin en iyisine en güzeline layık. Bunun için de Ankara´da büyük ilgi gören Rulo Döner´i Yenişehir semtimizde görmek son derece mutluluk verici. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

Rulo Döner yetkilileri Eymen Sülükçü, Okan Yörük ve işletmeciliğini yapan Semih İpek ise “Amacımız uzun zamandan beri şubemizi amcamızı isteyen Üniversite öğrencilerini kırmayarak geldiğimiz Yahşihan Yenişehir de memnuniyet vermektir. Gösterilen ilgi ve alakaya layık olacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Hizmetin en iyisini getirdik” dediler.

 

Baki İpek, tarafından okunan kuran-ı kerim ve dua ile birlikte Rulo Döner in açılışını Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve davetliler tarafından yapıldı.

 

Kırıkkale’de engellilere iş garantili eğitim kursu Kırıkkale’de engellilere iş garantili eğitim kursu