BUGÜN ÖNEMLİ VE GÜZEL BİR GÜN

Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından ´24 Kasım Öğretmenler Günü´ dolayısıyla program düzenlendi. Öğretmenler ile bir araya gelen İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu şu ifadelere yer verdi; “Bugün önemli ve güzel bir gün. Geleceğimizi şekillendiren Mustafa Kemal Atatürk´ün hedeflemiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine Türkiye´yi ulaştırmak için yıllardır nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin günü.

 

ÖĞRETMENLERİMİZİN SORUNLARI İHMAL EDİLİYOR

Bugün öğretmenler günü. Akşam eve gittiğimiz zaman haberlere baktığımız zaman siyasi iktidar mensuplarının ne kadar güzel cümleler kurduğuna şahit olacağız. Ancak bir gün sonra öğretmenlerimiz sorunları çözülmeyecek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ihmal edilecek. AK Parti iktidara geleli 20 yıl oldu. Bu 20 yıllık iktidar döneminde öğretmenlerimizin ekonomik sorunları ve eğitim alanındaki sorunlarının çözülmediğini gördük.

 

BENDE BİR ÖĞRETMEN ÇOCUĞUYUM

Türkiye´nin son 20 yıldır birinci meselesi öğretmen meselesi olmadı, eğitim meselesi olmadı. Bugün öğretmenlerimizin sorunları kat ve kat fazladır. Bende bir öğretmen çocuğuyum. Eşim öğretmen. Öğretmenlerimizin çok büyük sorunları var. Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti kurduktan sonra en büyük savaş cahilliğe karşı savaştır diye güzel bir eğitim seferberliği başlattı. O dönem okuma yazma oranı çok kısa sürede arttı. O günkü lider eğitime ve öğretmenlere çok büyük değer veriyordu.

 

İKTİDARA GELDİĞİMİZDE SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Bir gün TBMM´nde vekillik maaşı görüşülürken bir vekil Mustafa Kemal Atatürk´e diyor ki; ‘Paşam vekil maaşları ne kadar olsun?´ diyor. Mustafa Kemal Atatürk´te ‘Vekil maaşları öğretmenlerin maaşlarını geçmesin´ dedi. Artık İYİ Parti iktidarında öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın tüm sorunları çözülecektir. Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener´de bir öğretmendir, Öğretmen Okul mezunudur.

 

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

İnşallah Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener´in Başbakanlığında kurulacak İYİ Parti iktidarında öğretmenlerimizin sorunu çok kısa sürede çözülecektir. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize Allah´tan rahmet diliyorum ” diye konuştu.  Yapılan konuşmaların ardından parti yönetimi tarafından öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi. Haber: Kenan Kuzucu