HER PROJEDE ORTAK HAREKET EDECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Taşkın, MKE kurumu ile  ilgili  fikir alış verişinde bulunarak, Başer ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Taşkın, Memur-Sen ve Enerji Bir-Sen´in faaliyetlerini takip ettiğini, kamu çalışanları yararına olan her türlü projede ortak hareket edilebileceğini söyledi.

MKE O ŞAŞALI GÜNLERİNE KAVUŞUYOR

Şube Başkanı Başer, MKEK´in eski durumuna gelmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyleyerek “MKEK ´in o eski şaşalı günlerine tekrardan kavuşması için el birliği ile çalışacağız. Allah´ın izniyle hep beraber MKEK´yi layık olduğu noktaya getireceğiz. MKEK´nin o eski günlerine dönmesi için sizlerle birlikte elimizden geleni yapacağız' dedi.

 

Bu sendromu yaşayan kadınlar dikkat! O sendromu yaşıyor olabilirsiniz! Bu sendromu yaşayan kadınlar dikkat! O sendromu yaşıyor olabilirsiniz!

BAŞARILAR

Son olarak Şube Başkanımız Başer; Genel Müdür Taşkın´a bundan sonraki yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. Ziyarette Şube Başkanımız Mikail Başer, Başkan Yardımcıları Mithat Çakır, Abdullah Gönbe, Cebrail İbiş, Cengiz Baştuğ, Bahri Balcı ve Cumhur Erdoğan hazır bulundular.