Kırıkkaleli genç, ekmeğini sazdan çıkarıyor Kırıkkaleli genç, ekmeğini sazdan çıkarıyor


KONYA BASIN MENSUPLARINA TANITILDI

Konya Ticaret Odası tarafından KOP Bölgesindeki Aksaray, Karaman, Konya, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Kırıkkale ve Kırşehir illerindeki basın mensuplarına yönelik tanıtım programı düzenledi.  Kırıkkale´den de 4 gazetecinin katıldığı etkinlikler kapsamında Vakıf Üniversitesi, Uluslararası Fuar Alanı Yatırımlarının yanı sıra Model Fabrika, Dış Ticaret Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi ve Hava Parkı gibi KOP Bölgesindeki Konya´nın faydalanabileceği, bölgedeki şehirlerin üretimini, dış ticaretini, teknolojisini geliştirecek ve etkileyecek, ufuk açıcı, günü ihtiyaçlarına yönelik yatırımlar tanıtıldı.

 

TANITIM YAPILDI

Dijital dönüşüm sürecine giren ve bu süreçte önemli bir altyapı oluşturan aynı zamanda örnek bir başarı elde eden Konya Ticaret Odası´nın bu iştiraklerin başta Konya Ticaret Odası üyeleri olmak üzere ulusal, bölgesel ve yerel basın yayın kuruluşları aracılığı ile hedef kitlelere tanıtılması anlamında bir program hazırlandı. KOP Bölgesindeki basın yayın kuruluşlarına Konya Ticaret Odası´nın bu örnek dijital dönüşümün ve bağlı iştiraklerinin faaliyetlerinin tanıtımı yapıldı.

 

Programda basın mensuplarına Hava pistinde uçuş eğitimleri izletilerek, Selçuklu ilçesinde ki kelebekler vadisi gezdirildi. Haber: Çağlar Atmaca