Kırıkkale şubesine yapılan tebriki Kırıkkaleli fedakar bağışçıları ve gönüllülerinin hak ettiğini söyleyen başkan İşler, şu ifadelere yer verdi; “Genel Merkez Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Hüseyin Can beyin daveti üzerine misafiri olduk. Türk Kızılay Genel Merkezinin şubelerin yaptığı faaliyetlerin bu şekilde takip etmesi, takdir etmesi bunlarla ilgilenmesi ve destek vermesi Türk Kızılay Kırıkkale şubesi ailesi olarak bizleri son derece memnun etmektedir. Çünkü bizim yaptığımız çalışmaları onlar görmeseler, takip etmeseler ve destek vermeseler biz burada bu faaliyetlerde gerekli başarıyı, gerekli gayreti elde edemeyiz.

Yapay zekaya iller soruldu! Kırıkkale için söylediği şaşırttı! Yapay zekaya iller soruldu! Kırıkkale için söylediği şaşırttı!

İki hafta öncede genel başkanımız gelmişti şube faaliyetlerimizi yerinde görmüştü ve yine yardımcı olduğumuz ailelerle ilgilenmişti, onlarla birebir konuşmuştu, şubemizde ki bütün çalışmaları görmüştü, bütün çalışma atölyelerini görmüştü. Bu tabi ki Kızılay´ın toplu bir şekilde genel merkezinden, genel başkanından, gönüllüsüne kadar herkesin ortak bir çalışma içerisin de, ortak bir gayret içerisinde, ortak bir faaliyet içerisinde, ortak bir iyilik çalışması içerisinde olduğunu gösteriyor. Kızılaycı olarak bizi bu son derece memnun ediyor. Bir takım çalışması olması, bir takım faaliyeti ortaya konması yine aynı şekilde bizi çok memnun ediyor ve bizi tabi ki gayrete sevk ediyor. Bunun için biz Genel Merkezimizde ki bütün yöneticiler başta olmak üzere tüm Kızılaycılara bu anlamda çok teşekkür ediyoruz.

Genel Sekreterimizin Şubemizin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ve bazı çalışmalarımızın örnek çalışmalar olduğunu ifade ettiler. Ayrıca bu çalışmaların kalıcı olması içinde gerekli alt yapı çalışmaları yapmamızı tavsiye ettiler. Genel Sekreterimizin bu takdir ve tavsiyeleri bizi son derece memnun etmiştir. Kendisine bu nazik daveti ve ilgisi için çok teşekkür ederiz. Kızılaycı olmak işte böyle bir şey, herkes görevini en üstün sorumluluk bilinci içinde yapar” dedi. Haber: Ersin Atasayar