U18 Erkekler'de Türkiye heyecanı U18 Erkekler'de Türkiye heyecanı


Gelecek sezonu Bölgesel Amatör ligden kurtuluş ligi olarak tayin eden Kırıkkalespor yönetimi bir yandan önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongre için yeni bir yönetim kurulu oluşturmanın hesaplarını yaparken diğer yandan da transfer çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Hafta sonu büyük bir hareketliliğin olduğu kulüp binasında tabiri caizse sezonun bombası patladı.

Sabri yuvaya döndü

Kırıkkalespor uzun zamandan bu yana görüşme halinde olduğu eski futbolcusu Sabri Gümüşsoy ile anlaşmaya vardı.Spor camiası bu transferi yılın transferi olarak değerlendirdi. Kırıkkalespor alt yapısından yetişen 2.ligde iken Kırıkkalespor formasını başarı ile giyen Sabri daha sonra sırasıyla, Fethiyespor, Şanlıurfaspor, Tepecikspor formalarını giydi. Uzun yıllar profosyonel olarak forma giyen Sabri futbolunun son döneminde artık memleketinde bulunmak istemesi üzerine harekete geçen yönetim kurulu tecrübeli futbolcu ile anlaşmaya vardı. Amatörlüğe tekrar dönen Sabri ile hafta sonu kulüp binasında Başkan Metin Karakuş ile sözleşme imzaladı.

Kongre hazırlığı sürüyor

Bu arada Kırıkkalespor kongre için hazırlıklara başladı. Kongrenğn 16 Ağustos tarihinde yapılması planırken çoğunluk sağlanmaması halinde bir hafta sonra yani 23 Ağustos yapılacağı belirtildi. Başkan metin karakuş'un önümüzdeki günlerde Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile yapacağı görüşmenin ardından yönetim kurulunu şekilendireceği belirtiliyor. Başkan Karakuş'un bu arada yönetim kuruluna almak istediği isimlerle görüşmeleri sürdürdüğü güçlü bir yönetim kurulu oluşturmanın telaşı içinde olduğu açıklandı.