Vatan sevgisi engelinin önüne geçti Vatan sevgisi engelinin önüne geçti


ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´in koordinatör olarak görevlendirildiği sel felaketi bölgesi Kastamonu´nun Bozkurt ilçesindeki çalışmaları devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, İl Özel İdaresi Sekreter Yardımcısı Fuat Güler, İl Özel İdaresi Grup Amiri Yusuf Sarıkuş ve Belediye ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlarının ekipman ve işçilerinin katıldığı çalışmalarla selin yaraları sarılıyor.

 

GEÇMİŞ OLSUN KASTAMONU

Gazetemiz imtiyaz sahibi Sırrı Zengin beraberinde MKE Kırıkkalespor Başkanı Mustafa Demirel ile sel felaketinin yaşandığı bölgeye gitti. Vali Yunus Sezer ile birlikte bölgeyi gezen Sırrı Zengin ve Mustafa Demirel, geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Kendisi Kastamonu´da aklı Kırıkkale´de olan Vali Sezer, her gelen ziyaretçiye Kırıkkale´yi sorarak, bilgi alıyor.

 

KIRIKKALE´Yİ ÇOK ÖZLEDİM

Yapılan sohbetlerde sık sık Kırıkkale´ye duyduğu özlemi dile getiren Vali Sezer, “Koordinatör olarak görevlendirildiğim Kastamonu´da ekibimiz ile birlikte görevimizi en şekilde icra ediyoruz. Burada ki yaraları sarar sarmaz en kısa sürede işimizin başına döneceğiz” diye konuştu. Bölgede enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra temizlik çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

 

İL ÖZEL İDARESİ GECE GÜNDÜZ BÖLGEDE

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, İl Özel İdaresi Sekreter Yardımcısı Fuat Güler ve İl Özel İdaresi Grup Amiri Yusuf Sarıkuş bölgedeki yaraları sarmak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyorlar. İlçe ve köylerde oluşan çamurları iş makineleriyle temizleyen İl Özel İdare ekipleri, vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar. Haber: Kenan Kuzucu