Kırıkkale’de okul sporları kapsamında bilek güreşi müsabakaları düzenlendi. 17 Ağustos Başpınar Kapalı Spor salonunda düzenlenen bilek güreşi müsabakalarında Karakeçilili öğrenciler gösterdikleri başarılı performanslarla dikkatleri üzerine çekti. Müsabakalarda karakeçilili öğrencilerden 50 kiloda sağ ve sol kolda birinci Damla Aktaş, 55 kiloda sağ ve sol kolda birinci Şüheda Bozbal, 65+ kiloda sağ ve sol kolda birinciGülderen Doğan ve 50 kiloda sağ kol dördüncü ve sol kolda ikinci Ebubekir Coşkun oldu.

Bilek güreşinde başarılı olan sporcuları kabul eden Karakeçili Kaymakamı Ali Can Uludağ, öğrencilerle sohbet ederek, başarılarının devam etmesini temenni etti. Ziyaret sonrası Karakeçili Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Karakeçilili gençlerimiz fırtına gibi! Kırıkkale’de düzenlenen okul sporları kapsamında bilek güreşinde 50 kiloda sağ ve sol kolda birincimiz Sayın Damla Aktaş, 55 kiloda sağ ve sol kolda birincimiz Sayın Şüheda Bozbal, 65+ kiloda sağ ve sol kolda birincimiz Sayın Gülderen Doğan, 50 kiloda sağ kol dördüncümüz ve sol kolda ikincimiz Ebubekir Coşkun olmuştur.Başarılarından sonra Kaymakamımızı ziyaret eden şampiyonlarımıza Kaymakamımız hediye takdim ederek spor hayatlarında üstün başarılar diledi” denildi.

Kırıkkale’de Engelliler Haftası’nda renkli görüntüler yaşandı Kırıkkale’de Engelliler Haftası’nda renkli görüntüler yaşandı

Haber: Burak Can