Bakanlık Merkez stajı (dil eğitimi) için İngiltere’ye gidecek olan Kırıkkale’nin Karakeçili Kaymakamı Ali Can Uludağ, veda mesajı yayımladı. Kaymakam Uludağ, veda mesajında, “Yaklaşık 2 yıldır hizmet etme şerefine nail olduğum Karakeçili’mizden, staj programının yeni bir aşaması olan yurt dışı programı münasebetiyle ayrılıyorum. Erişilebilir bir Kaymakam olarak, yaptığımız çalışmalarla devletin sadece kudretten ibaret olmadığını; aynı zamanda şefkati de kapsadığını göstermenin gayreti içinde oldum. Kaymakamlık görevinde bulunduğum yaklaşık iki yıl boyunca “Devlet, Ebed, Müddet” düsturu ve “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışıyla çalıştım”

Kırıkkaleli genç, ekmeğini sazdan çıkarıyor Kırıkkaleli genç, ekmeğini sazdan çıkarıyor

“Atılan her bir adıma karşılık vermeye, uzatılan her eli tutmaya çalıştım. Devletimizin engin şefkatini göstermeye gayret sarf ettim. Kırıcı, ayrımcı olmamaya, aksine birleştirici ve bütünleştirici olmaya büyük özen ve gayret gösterdim. Bunun da hep faydasını gördüm. Karakeçili'de yaşayan her vatandaşın kaymakamı olarak hizmet etmeye gayret ettim. Karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde hareket ederek tüm vatandaşlarımıza Devletin kapısını sonuna kadar açık tuttum. Makamların gelip geçici olduğunu, makamları değerli kılanın o makamı işgal edenin kendi kişilikleri ile ilintili olduğu bilinci ile hareket ettim”

“Devletimizin bana tevdi ettiği o makama hep layık olmaya çalıştım. Hiç kimseyi üzmemeye, kırmamaya özen göstererek, önemli olanın vatandaşımızın duası ve hizmet ettiğimiz yerde hoş bir seda bırakmak olduğu bilinciyle kamu görevimi yerine getirdim. Bu vesile ile öncelikle bilgi, deneyim ve tecrübelerinden yararlandığım Valimiz Mehmet Makas’a; ilimizin çok değerli Mülki İdari Amirlerine, Milletvekillerimize, İlçe Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, birlikte mesai yaptığımız ilimizdeki ve ilçemizdeki kamu kurumlarının yöneticiliğini üstlenen birim müdürlerimize, özveri ve sorumluluk bilinci ile görevlerini sürdüren çalışma arkadaşlarıma, mesai mefhumu gözetmeksizin her daim yanımda olan koruma jandarma ve polisime, muhtarlarımıza, siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve evlatlarını kaybetmenin derin kederi içerisindeyken bile bizleri bağrına basarak adeta evlatları gibi gören aziz şehitlerimizin ve gazimizin kıymetli aileleri de sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Burak Can