Bocce, Bowling ve Dart Federasyonunca düzenlenen Türkiye Bocce Şampiyonası, Ankara`nın Kazan ilçesinde hafta sonu yapılan müsabakalarla tamamlandı. 145 sporcu mücadele ettiği şampiyona ilimiz adına sevindirici bir sonuç çıktı.

Şampiyon oldu

Ümitler kategorisinde Ankara`dan Yunus Emre Güngör ve Esile Emen, Büyük erkeklerde de ilmiz sporcularından Erdal Kantemir, şampiyon oldu. Dereceye giren sporcular, madalyalarını Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Yardımcısı Murat Kocakaya ve Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü`den aldı. Şampiyonada derece alan isimler 20-25 Nisan`da İtalya`nın başkenti Roma`da düzenlenecek Dünya Ümitler ve Büyük Erkek-Büyük Kadınlar Bocce Şampiyonası`nda ülkemizi temsil edeceği duyuruldu.

En iyi NBA oyuncuları! İşte NBA’in kralları! En iyi NBA oyuncuları! İşte NBA’in kralları!

Sporcularımızın performansı bizi çok memnun etti

Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Genel Koordinatörü Alper Kabakçı, yaptığı açıklamada, 4 gün süren müsabakaların oldukça çekişmeli geçtiğini söyledi.'Eleme usulüne göre yapılan müsabakalarda erken finaller oldu. Özellikle yarı finallerde çok ciddi ve harika maçlar seyrettik. Sporcularımızın performansı bizi çok memnun etti. Umarım, Roma`da yapılacak Dünya Şampiyonası`nda ülkemize madalya getireceğiz' diye konuştu