Kongrenin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen sessizliğini koruyan Türk Metal Kırıkkalespor´da hareketli saatler başladı. 2015-2016 Futbol sezonuna iddialı bir kadro ile girmek isteyen kırmızı mavililer geçen hafta içinde Ankara´da yapılması planlanan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak takımın geleceği hakkındaki toplantının yapıldığı belirtildi. Toplantıda Türk Metal Kırıkkalespor´un masaya yatırıldığı sadece önümüzdeki sezon değil gelecek yıllarda da ekonomik sıkıntı çekilmemesi için yapılması gereken mali kriterlerin belirlendiği belirtildi. Bunun yanı sıra başarı için tüm şartların zorlanacağı şehir ile takımın bütünleşmesi kaynaşması ve Kırıkkalespor´un Kırıkkale şehrinin takımını olduğunun ön plana çekilmesi için çalışmaların yapılması planladığı belirtildi.

İÇ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Ankara´da yapılan toplantının ardından Türk Metal Kırıkkalespor´da hareketli saatler yaşanmaya başlandı. Geçen sezon takım bünyesinde yer alan ve Kırıkkalespor formasını tekrar giymek isteyen futbolcularla görüşmelere başlandığı belirtildi. Bu hafta sonuna kadar tüm futbolcularla görüşüleceği ve anlaşma sağlanan futbolcularla sözleşme imzalanacağı belirtildi.

İBRE BARAN´DAN YANA

Bu arada yönetim kurulunun takımın teknik patronu konusunu da bu hafta içinde çözmeyi planladığı belirtildi. Geçen sezon takımın başında bulunan ve başarılı sonuçlar ile ligi dördüncü sırada sağlamasını sağlayan teknik direktör Nihat Baran ile bir görüşme yapıldığı belirtiliyor. Baran ile yapılan görüşmenin ardından her iki tarafında kesin bir karara varmadığı yönetimin her ihtimale karşı 3-4 hoca adayı ile de görüşmeyi sürdürdüğü belirtiliyor. Yönetim kurulu üyelerinin bir çoğunun takım başında Nihat Baran´ı görmek istediği yeni gelen antrenörünü takımı tanıması adapte süresi gibi nedenlerle süre kaybına neden olacağı görüşüşünde olduğu belirtiliyor.Yöneticilerin Baran ile bir kez daha görüşeceği bu görüşmeden de olumlu bir sonuç çıkmasının beklendiği ifada ediliyor.

Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor

DIŞ TRANSFER HOCADAN SONRA

Teknik patron konusunda yaşanan sıkıntının aşılmasını ardından Türk Metal Kırıkkalespor´da dış transfer hareketliliğinin yaşanacağı belirtiyor. Yönetim kurulunu oluşmasından sonra dış transfer konusunda daha önce görüşme yapılan futbolcuların Kırıkkale´ye davet edileceği burada bir kez daha görüşme yapılmasını planlandığı ifade edildi. Kırıkkale´de yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanan futbolcularla hemen mukavele imzalanacağı belirtildi.