MHP´Lİ ÖZTÜRK´E TATİL YOK

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kırıkkale ve ilçelerinde çalışmalarına ağırlık veriyor. MHP´li Vekil Öztürk, il ve ilçe ziyaretlerinin ardından zaman zamanda vatandaşlarla bir araya geliyor. Özellikle 31 Mart yerel seçimlerinde oy kaybı yaşanan bölgelere giden Öztürk, vatandaşları dinliyor.

 

VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

Kırıkkale’de sağanak yağış etkili oluyor Kırıkkale’de sağanak yağış etkili oluyor

Her zaman sahada olan ve halkının dertleriyle dertlenen bir anlayışla çalıştıklarını beyan eden Öztürk, “Her zaman halkımızın yanında yer alarak onların dertlerine, sıkıntılarına çare arıyoruz. Bizler halkımızla sadece seçim zamanları yakınlık kuran anlayışı tamamıyla değiştirerek yıl boyu vatandaşlarımızla iç içe oluyoruz. Zaten milletin vekili olmak da bunu gerektiriyor. Tabi bunu başarmak büyük bir özveri, emek, çaba ve güç gerektiriyor. Bizler teşkilatlarımızdan aldığımız güçle mecliste halkımızın dertlerine çare, sorunlarına çözüm arıyoruz”

 

Milletvekili Öztürk, meclis çalışmalarından fırsat buldukça halkla bir araya geldiklerini belirterek, “Saha çalışmalarımız esnasında aldığım eleştiri, tavsiye ve olumlu düşünceleri Meclis´te ilgili komisyonlarımıza taşıyorum” dedi.

 

Hayırseverliğiyle de tanınan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, bölge ayrımı yapmaksızın sessizce yaptığı yardımlarla da herkesin takdirini topluyor. Geçtiğimiz Cuma günü de sessizce Keskin´de bir okula mont ve bot yardımı yapan Halil Öztürk´ün, bu tavrıyla tüm Kırıkkale´nin beğenisini topladığı, Kırıkkale halkına yalnızca milletvekilliği değil, abilik kardeşlik yaptığı da Kırıkkale kamuoyunun en çok konuştuğu konular arasında.

 

Sık sık Kırıkkale´yi baştanbaşa dolaşan MHP´li Öztürk, gezdiği ilçe ve köylerde talepleri tespit ederek hafta içinde de bu işlerin çözümüne yönelik çalışmalar yapıyor. Ayrıca tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine ve onların ihtiyaçlarına yönelik yardımlarını da ivedilikle yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk´ün, “Biz ne yaparsak Allah rızası için yapıyoruz. Tek isteğimiz hemşehrilerimizin hayır duasını alabilmek” dedi.

 

HABER. KENAN KUZUCU