Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri! Twitter hesabı nasıl çalınır? Twitter hesabı çalma yöntemleri!


ÖNÜMÜZDEKİ 6-7 YIL ÇOK ÖNEMLİ

Kırıkkale İl Su Kurulu Toplantısı Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi. Kırıkkale Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Satuk Buğra Fındık, “Önümüzdeki 6-7 yıl içerisinde yani 2030 yıllarında yüzde 20 oranında su kaynaklarının azalması bekleniyor. Yani 6 yıl içerisinde bir yüzde 20’lik su kaynaklarında azalış var. Yüzyılın sonuna doğru da artık bu azalma yüzde 25 seviyelerine doğru ilerliyor. Bizim için önümüzdeki 6-7 yıl çok kritik” demişti.

YERALTI SULARININ DURUMU NASIL?

Yapılan toplantıda, Kırıkkale’nin yeraltı suları ile ilgili yapılan çalışmalar paylaşıldı. Yeraltı suları ile ilgili çalışmalarda, Kırıkkale’de 14 yeraltı suyu bulunurken, bu yeraltı sularının kütlesel olarak durumunun iyi olduğu tespit edildi. Yeraltı sularında ‘su kalitesi’ incelemesinde ise ilginç bir izlenim yaşandı. Yapılan incelemelerde Kırıkkale’de bulunan 11 yer altı suyunun ‘su kalitesi’nin kötü durumda olduğu tespit edildi. 3 yeraltı suyu ile ilgili kalite durumunun bilinmediği aktarıldı. Toplantıda ayrıca, Durgun Sularda Su Kalitesi çalışmalarında Ahiliçipi Göleti, Danacı Göleti ve Hasandede Göleti’nin su kalitelerinin iyi durumda olduğu, Kapulukaya Barajı’nın ise durumunun orta derecede olduğu söylendi.

Haber: Burak Can