İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, 18-24 Mart tarihleri arasında asayiş suçlarla mücadele kapsamında çalışma yaptı. Bu kapsamda, Asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen 91 şüpheli ve çeşitli suçlardan aranması bulunan 8 şüpheli yakalandı. emniyetteki işlemlerinin ardından 91 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılırken, 8 şüpheli hakkında ise adli işlem yapıldı. Ekipler, çalışmalarda 3 bin 437 şahsın ve 293 aracın sorgusunu yaparken, yapılan aramalarda 6 ruhsatsız tabanca ve 5,07 gram esrar ele geçirildi.

Polise yakalanmamak için öyle bir şey yaptı ki... Görenler gözlerine inanamadı! Polise yakalanmamak için öyle bir şey yaptı ki... Görenler gözlerine inanamadı!

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “18-24.03.2024 tarihleri arasında Asayiş Suçları ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; Asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilerek yakalanan 91 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmış, çeşitli suçlardan aranan 8 şüpheli yakalanarak adli makamlarca işlem yapılmıştır. Ekiplerimizce yapılan çalışmalarda 3.437 şahıs ve 293 araç sorgulanmıştır. Ayrıca yapılan çalışmalarda; 6 ruhsatsız tabanca, ⁠5,07 gram esrar ele geçirilmiştir. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haber: Burak Can