ÜYELER SAVCILIĞIN YOLUNU TUTTU

Kırıkkale´de spor kamuoyunu meşgul eden Türk Metal Kırıkkalespor´daki yönetim sorununun olağan üstü kongre ile sona ereceği beklenirken, yeni bir sorun daha ortaya çıktı. Kongrede Kırıkkale Belediyesi ve Türk Metal Sendikası Genel Merkezi´nin ortak adayı olduğu belirtilen Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal ve beraberinde 54 kişi tüzük dışı üye kaydı nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

 

ÜYE İSİMLERİNDE OYNAMALAR YAPILMIŞ

Üyelikten çıkartılan 54 üye Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkan Adayı Mürsel Öcal ile birlikte Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığına giderek mevcut Başkan hakkında şikâyetçi oldular. Konu ile ilgili gazetemize bilgi veren Başkan Adayı Öcal, “Kongrede Türk Metal´li 50 üyemizin ismi silinerek yerlerine yeni üye yazmışlar. 4 tane üyemizin isminde de oynama yapmışlar. Toplam 54 kişinin üyelikle ilgili sıkıntısı oldu”

 

BİZ YAPTIK DEME İLE OLMUYOR

Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!” Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!”

Kongrenin yasal olmadığını ve yapılan kongrede sahtecilik olduğunu söyleyen Öcal, “Bunların yapmış oldukları tüzük değişikliği de yasal değil. Türk Metal Kırıkkalespor´un ismini 71 Kırıkkalespor yapmışlar. 60 delegesi bulunan Türk Metal maddesinde de değişiklikler yapmışlar. Bunların hiç biri yasal değil. Biz değiştirdik deme ile bunlar olmuyor. Bunların yaptığı her şey şaibelidir. Bunun adaletini er yada geç verecekler” dedi.