BÜYÜK İLGİ

Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız´ın yanı sıra Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri M. Fatih Yıldız, kurum müdürleri, il genelindeki girişimciler, yatırımcı ve iş adamları katıldı

 

9 MİLYON LİRA KAYNAK SAĞLANDI

Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri M. Fatih Yıldız, yeni destek programları ile Kırıkkale, Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir illerine 9 Milyon lira kaynak sağlamayı hedeflediklerini belirterek “Ajansımız yılda bir defa olmak üzere teklif çağrısı usulu ile mali destek programlarını uyguluyor. Proje başına asgari 75 bin, azami 400 bin lira destek sağlanacak” diye konuştu.

 

YATIRIMCILARIN YANINDAYIZ

Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu

Vali Yardımcı Mehmet Yıldız ise kendi işini kurmak isteyenler için bu projenin büyük önem arz ettiğini söyledi. Valilik olarak bu tür projelerle her zaman yakından ilgilendiklerine dikkat çeken Yıldız imkanlar doğrultusunda çalışmaların ve girişimcilerin yanlarında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 

EKONOMİYE KATKI
TSO Başkanı Ekrem Gök ise Mart ayı itibariyle kursların başlayacağını dile getirerek, “Bizler bu şehirde bulunan ve ekonomiye katkı sağlayan insanlar olarak gençlerimizin de bu projelerden yararlanmasını istiyoruz. Hep birlikte bu projeyi yürütmekten dolayı son derece mutluyum. Emeğini geçenlere teşekkür ederim” dedi.