ATATÜRK´ÜN MİRASI CHP

MEVCUT YÖNETİMİYLE HIZLA TÜKETİLİYOR

MHP´li Öztürk TBMM´de yaptığı açıklamada, “Terör örgütü PKK´nın siyasi ayağı HDP´nin soykırım yalanını sahiplenmesi ve bunu dile getirmesi gün gibi ortadayken, yerel seçimlerde HDP ile gizli ittifak kuran Millet İttifakı ortağı CHP´den elle tutulur herhangi bir tepki gelmemesi düşündürücüdür. ‘Tavşana kaç, tazıya tut siyaseti güden´ CHP, milletimizin aklını, sağduyusunu hafife almamalıdır.” dedi.

 

CHP´DE MİLLİYETÇİLİK OKU KAYIP

Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet

Açıklamasında CHP simgesindeki 6 okun, artık 5 ok olarak kaldığını vurgulayan milletvekili Öztürk açıklamasına şu şekilde devam etti: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün emri ile 1933´te hazırlanan CHP simgesinin en uzunu olan 4 üncü ok; yani milliyetçiliği simgeleyen ok, günümüz CHP´si tarafından ortadan kaldırılmıştır. Her fırsatta ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü´ dillerinden düşürmeyerek seçmenine şirin gözükmeye çalışan CHP´de, milliyetçilik okundan eser kalmamıştır. Her fırsatta HDP´yi koruyup, kollayan açıklamalarıyla göze batan hale gelen bu siyasi yapı, esasen hükümet, devlet düşmanlığını da gözler önüne sermektedir. Cumhur İttifakı´nı demokratik seçimlerde yenemeyen zillet ittifakı, bunun için HDP´ye kul köle olmuş durumdalar. CHP gibi kimse bir oy fazla alacağım diye, askerlerimizi şehit eden terör örgütüne sahip çıkan ve bize göre derhal kapatılması gereken HDP´ye sahip çıkmaya kalkmasın. Aziz Milletimizin o müthiş feraseti tüm olanları, hainlikleri birer birer görüyor.” diyerek, CHP´nin ülkemize ve değerlerine sahip çıkan politikalara dönmesi gerektiğini vurguladı.

 

İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZLAR

TBMM´deki açıklamasında uyarılarda da bulunan MHP´li Öztürk; “Milletimizin tarihsel vatan sevdası ve güçlü millet olma arzusunu idrak edemeyenler, bilmelidir ki; güttükleri terör yanlısı politikaları nedeniyle insan içine çıkamaz duruma gelirler. Bu millet ‘demokrasi´ kılıfı altında yapılan çirkin siyasete daha fazla göz yummaz. Gerekeni de hukuki yollardan yapar. Bu bağlamda Milliyetçi Hareket Partisi; milletimizin güçlü sesi olarak, HDP´nin biran önce kapatılması gerekliliğini savuna gelmektedir. Kimse; -kanunlarımıza göre kurulan siyasi partiler de dâhil- devletin imkânlarını sonuna kadar kullanarak, devlete düşmanlık yapamaz, TBMM çatısı altında barınamaz” diyerek sert çıktı. Haber: Ersin Atasayar