TARİHİ GEÇMİŞ İLAÇLARI KULLANMADII

9 Ekim 2021 tarihinde İYİ Parti İl İkinci Başkanı Savaş Atıcı´nın kızı Kübra Atıcı´ya koronavirüs tanısı konuldu. Pazar günü Covid-19 tanısı konulan Kübra Atıcı´ya sağlık ekipleri tarafından bir takım ilaçlar getirildi. Getirilen ilaçların son kullanma tarihinin geçtiği gören Kübra Atıcı babası Savaş Atıcı´ya durumu bildirerek, ilaçları kullanmadı.

 

PKK´LISIN, TERÖRİSTSİN, VATAN HAİNİSİN DEDİLER

İYİ Parti İl İkinci Başkanı olan Savaş Atıcı durumu Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünü arayarak durumu bildirdi. Operatör tarafından Halk Sağlıkları Başkanı Dr. Adem Yeni´ye bağlanan Atıcı iddiasına göre; ‘PKK´lısın, Teröristsin, Vatan Hainisin´ hakaretlerine maruz kaldı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Atıcı, “Halk Sağlıkları Başkanı olan Dr. Adem Yeni´ye telefonda son kullanma tarihi geçmiş ilaçların hasta insanlar tarafından kullanılması kanuna uygun mudur diye sordum. Soruma karşılık Dr. Adem Yeni sen kimsin diyerek sert bir üslupla cevap verdi”

 

YETKİLİLER SESSİZ KALDI

“Kendimi tanıtırken İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı olduğumu, esnaf olduğumu her şeyden önce bir vatandaş olduğumu ifade ettim. Daha sonra Dr. Yeni sen PKK´lısın, Teröristsin, Vatan Hainisin diyerek bana hakaretlerde bulundu. Kızım halen karantina altında olup şuana kadar hiçbir ilaç kullanamamıştır. Olay üzerine Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum” dedi. Gazetemiz yetkililerinin ulaştığı İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ise konu hakkında sessiz kalmayı tercih ettiler. Haber: Çağlar Atmaca

 

Dünyanın en çok izlenen çizgi filmleri Dünyanın en çok izlenen çizgi filmleri