Balışeyh ve Delice'de değişiklik

AK Parti 5. Olağan kongre takvimi 15 eylül 2014 tarihinde başladığını belirten AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Yahşihan, Merkez İlçe, Bahşili,Çelebi,Keskin Karakeçili ilçe kongrelerini gerçekleştirdiklerini belirterek 'Kongre takvimimizi ilimizde tüm hızıyla devam ederken 29 11.2014 tarihinde Balışeyh ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Mevcut İlçe Başkanımız tüzük gereği 3. Dönemi doldurduğundan ilçemizde değişikliğe gidilmesi hasıl olmuştur . Kongremizde Genel Merkezimizin adaylar üzerinde yaptığı mülakat neticesinde partimizin adayı Orhan Öztürk olarak belirlenmiştir. Ak Partiye gönül vermiş ve her daim hizmetçisi olan değerli delegelerimizin, adayımıza destek vereceğinden teşkilatımızın hiçbir şüphesi yoktur. Bu vesile ile AK Parti Balışeyh 5. Olağan kongresinde teşkilatımızın adayı Orhan Öztürk'e başarılar dilerim' ifadesini kullandı.Akçay bu hafta sonu Delice'de yapılacak ilçe kongresine yeni bir adayla gireceklerini adaylarının yapılan mülakatlardan sonra Adem Gökdere olduğunu bertti. Akçay önümüzdeki hafta yapılacak olan Sulakyurt İlçe Konresinde mevcut başkan Güner Kalay ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Daima milletimizin yanındayız

SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar” SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar”

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay İlçe kongrelerinin bitiminden hemen sonra 28 Aralık 2014 tarihinde AK Parti Kırıkkale İl kongresini gerçekleştireceklerini belirterek ''Kongrelerimiz; Yeni Türkiye'nin Vazgeçilmez İhtiyacı Olan Yeni Anayasanın Aziz Milletimizle Buluşturma İradesinin Kaynağıdır. Bu güne kadar yaptığımız kongrelerimizde partimize gösterilen ilgi bizleri son derece mennun etmektedir. AK Parti daima Milletimizin yanında olmaya, Milletimizin dilini konuşmaya Milletimizle olan gönül bağını korumaya devam edecektir' ifadesini kullandı.