Şampiyonluk için büyük viraj olarak görülen ve yaklaşık bir hafta boyunca bu maçla yatıp bu maçla kalkan şehir sonunda istediğini alarak bu yarışta bende varım dedi. Maçtan önce tüm tribünler doldu. Hatta konuk takım seyircisi için ayrılan bölümde taraftarlar ile doldu.

Gol geldi heyecan başladı

Maça hızlı başlayan Kırıkkalespor oldu. Daha 2. dakikada Ufuk ile gole yaklaştı. Bu ilk sinyalden sonra beklenen gol geldi. 10. Dakikada Osman'ın sol kanattan getirdiği topu müthiş yükselen Ufuk kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi. Golden sonra orta sahada üstünlüğü eline alan konuk ekip etkili olmaya başladı. Ancak günüde olan Kırıkkalespor defansı rakibe pozisyon bile vermedi. İlk yarının son bölümünde Muhammet ve Osman ile yakaladığı pozisyonlardan faydalanamadı kırmızı şimşekler. Konuk ekibin ilk yarıda tek ciddi atağı 41. Dakikada Cüneyit'in ceza sahasında çektiği sert şut oldu.

İkinci yarı idare ettiler

Maçın ikinci yarısı heyecan fırtınasına neden oldu. Konuk ekip ikinci yarıda iyi gözükürken Osman ve Ufuk ile yakalanan pozisyonları değerlendiremedik. Maçın 78. Dakikasında yürekler ağza geldi. Bu dakikada Zaraspor'un başarılı forvet futbolcusu Metin'in kullandığı serbest vuruşu Kaleci Tayfun son anda çıkarttı. Kalan dakikalarda da başka pozisyon olmayınca maç Kırıkkalespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçtan sonra stad adeta ana baba gününe döndü. Taraftarlar futbolcularla bütünleşerek galibiyeti doyasıya yaşadılar.

Maçtan Dakikalar

Dk 2 Bahri'nin sağ kanattan getirdiği topu ceza sahasına kesti Ufuk'un kafa vuruşu üsten auta gitti

Dk 10 GOOLL Osman sol kanattan Burhan ve Mehmet'ten sıyrıldıktan sonra ortasını yaptı. Topa iyi yükselen Ufuk kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi.

Dk30 Ufuk ceza sahası dışında Muhammet'te çıkardı. Muhammet'tin sert vuruşu yandan auta gitti

Kırıkkalegücü FSK Başkan adayı Duman’ın listesi belli oldu Kırıkkalegücü FSK Başkan adayı Duman’ın listesi belli oldu

Dk 38 Metin'in kullandığı serbest vuruşu Tayfun son anda kornere çeldi

Dk 43 Bahri'nin ortasında kaleci Metin topu elinden kaçırdı. Topu önünde bulan Osman'ın vuruşunu kaleci Bekir kornere çeldi

Dk 52 Osman sol kanattan getirdiği topu altı pas üstünde Muhammet'e çıkardı. Vuruşunu on anda kaleci Bekir kornere çeldi

Dk76 Yasin'in sol kanattan getirdiği topu Ufuk'a çıkarttı. Ufuk'un vuruşu kalecide kaldı

Dk 78 Metin'in ceza sahası dışında kullandığı serbest vuruşu kaleci Tayfun son anda direk dibinde kontrol etti.

*/*/*/*/

MAÇIN KARNESİ

HAKEMLER: Hamit Basık (**),Aziz Olcay Olgaç(**) Soner Sağıroğlu (**)

KIRIKKALESPOR: Tayfun (***), Emre (***), Yasin (***), Sabri (****), Celal (****), Veysi (****), Osman (***)(Ömer), Gökhan (****),Ufuk (****),Muhammet (***)(Tunahan (**),Bahri (***)(Cansın )

ZARASPOR: Bekir (**), Burhan (**), Fatih (**), Mehmet (**), Okan (***), Cüneyit (***), Mikail (***), Mustafa (**)(Salih ), Mustafa (**), Metin (***), Serdar (**)(Ferhat)

GOL: Dk 10 Ufuk (Kırıkkalespor)