Kırıkkale´li emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Erdoğan Vardar düzenlenen askeri törenle ebedi yolculuğa uğurlandı.

Mevcut yasalara göre emekli askeri personelin ailelerinin talep etmesi durumunda askeri tören düzenlenmesi esasından hareket ederek Kırıkkaleli Astsubaya askeri tören düzenelendi.

Tören için tüm hazırlıklar Kırıkkale TEMAD şube Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı iş birliği ile yapıldı. Kırıkkale merkez nüfusuna kayıtlı Merhum Astsubay Kara Kuvvetleri Komutanlığının çeşitli birliklerinde Bakım Astsubayı ve Levazım Astsubaylığı yapmıştı. Emekli olduktan sonra İzmir Balçova´ya yerleşmiş ve çok sık aralıklarla memleketi Kırıkkaleye gelerek sılahi rahim yapmıştır.

Kırıkkale'de 9 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı Kırıkkale'de 9 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Nur caminden Cuma namazını müteakip kaldırılan cenaze törenine Kırıkkale Mileltvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Merkez Komutanı İsth. Yarbay Yetiş Kocadağ, TEMAD Kırıkkale şube Başkanı Yusuf Erdoan ve çok sayıda askeri ve sivil erkan katıldı.

Cenaze töreninde Merhum Astubayın ailesi ve TEMAD Kırıkkale şube Başkanlığı üyeleri tam kadro hazır bulundu.

Emekli Askeri personelin askeri törenle kadırılması Kırıkkaleli hemşerilerimiz tarafından takdir ile karşılandı , halkın cenaze törenine katılımı oldukça üst seviyede oldu.