MAÇLAR HEYECANLI GEÇİYOR

2021 – 2022 sezonu 1. Amatör Küme de maçların başlamasıyla birlikte 13 takım 2 grup halinde şampiyonluk için mücadele veriyor. Başpınar Stadı, Başpınar Merkez Futbol Sahası, Fikret Karabudak Stadı, Yahşihan Yenişehir Sahası, Bahşılı Sahası, Karakeçili Sahası, Delice Sahası´nda oynan karşılaşmalar oldukça heyecanlı geçiyor. 

 A Grubunda 5. Hafta oynanan maçlarla birlikte Karakeçili Bld. Spor 6 – 3 Delicespor, Sulakyurt Belediyesi Gençlik ve Spor 0 – 9 T. Metal 16963 Spor, Kırıkkale Irmak Demirspor 0 – 3 Hacılar Bld. Spor skorlar elde edildi.

Yıllık enflasyon oranı açıklandı! Yıllık enflasyon oranı açıklandı!

 B Grubu 4. Hafta oynanan maçlarla birlikte İl Özel İdaresispor 10 – 1 Kırıkkale Hacılar Hilal Spor, MKE Çelikspor 10 – 2 A. Mahmutlarspor, MKE Kırıkkalespor 1 – 1 MKE Mühimmatspor skorlar elde edildi.  

 AŞI SERTİFİKASI FUTBOLCULAR OYNAYABİLİR

Maçlar ile birlikte kulüp temsilcilerini sık sık bilgilendiren ASKF Genel Sekreteri ve Kırıkkale Futbol İl Temsilcisi Metin Süngün, “Kulüplerimiz kura çekiminde kendilerine anlatmış olduğumuz statü gereği, Aşı Sertifikası olan futbolcular oynayabilir. Saha içine giren, saha içi giriş kartı olan yönetici ve teknik ekip de aynı şekilde Aşı Sertifikası çıkartmış olmalıdır”

 UMUYORUZ Kİ COVİD-19 SALGININDAN KISA SÜREDE KURTULURUZ

Açıklamalarına devam eden Süngü, “Müsabaka isim listesine yazılı tüm futbolcu, yönetici ve teknik ekipten Aşı Sertifikası olmayanlar il sınırları içinde oynanacak her müsabakadan en fazla 48 saat önce, Sağlık Bakanlığı´na bağlı kuruluşlar ile Sağlık Bakanlığı tarafından akredite olan laboratuvarlarda Covid-19 PCR testi yaptırılması zorunludur. Müsabaka İsim Listesine ismi yazılacak kişilerden, test sonucu pozitif olanların, Covid-19 nedeniyle karantinada olanların veya test sonucu müsabakadan önce çıkmamış olanların müsabaka isim listesine isimleri yazılmaz. Maddesine titizlikle uymaları bizleri memnun etmektedir. Umuyor ve diliyoruz ki dünyamız ve ülkemiz bu Covid-19 salgını illetinden kısa zamanda kurtulur” dedi. Haber: Çağlar Atmaca