Tüm yurtta olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kırıkkale7de de etkinliklerle kutlanacak. Kırıkkale’de ki kutlama etkinlikleri, sabah 09.45’te Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk bırakma ile başlayacak. Akabinde saat 10.00’da protokol konuşmaları, yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerin takdimi, 23 Nisan şiir okunması, keskin Halay gösterisi, Halk Müziği korosu, 23 Nisan gösterisi, Çocuk Halk Dansları topluluğu gösterisi ve Atatürk Çocukları koreografisi yapılacak. Saat 11.15’te Kültü Merkezinde Şehit erdem Mut Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi açılışı yapılacak.

Resmi programın dışında Kırıkkale Belediyesinin organize edeceği “Çocuk Şenliği” bando eşliğinde çocuk korteji ile başlayacak. 13.00’da başlayacak olan Çocuk korteji, Büyük Şehir Parkında son bulacak. Bando eşliğinde marşlar söyleyecek olan çocuklar daha sonra günü doya doya geçirecekleri eğlenceli etkinlikler ile bulaşacak. Saat 14.00’ten 18.00’e kadar sürecek olan Çocuk Şenliği programında, İnteraktif Animasyon Show, Pandomim Show, Çocuk Dansları, Yarışma, Kukla Show, Maskot dans Show, Yarışmalar, Anne-çocuk yarışmaları, Fire Man Ateş Show, karnaval oyunları, masal kahramanları yer alacak. Programa katılan çocuklara ayrıca pamuk şeker, patlamış mısır ikramı ile sürpriz hediyeler çocuklara verilecek.

Google sonuçları açıklandı! Kırıkkale ile ilgili ilginç arama! Google sonuçları açıklandı! Kırıkkale ile ilgili ilginç arama!

Haber: Burak Can