GÜNCEL HABERLER

LİDER 3 PUANI TEK GOLLE ALDI

LİDER 3 PUANI TEK GOLLE ALDI

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta yer alan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başpınar Stadı´nda ligde 14 puanla altıncı sırada bulunan Haymana Belediyespor´u konuk etti.

 

Taraftarın tıklım tıklım doldurduğu zorlu mücadeleyi Bahadır İleri, Mustafa Altuntaş ve Önder Demir hakem üçlüsü yönetti. Maçın dördüncü hakemi ise Harun Özkan oldu. Zor geçmesi beklenen mücadeleyi Şimşekler 1 – 0 kazanarak şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu ortaya koydu. Kırıkkale Büyük Anadoluspor bu sonucun ardından puanını 31´e yükseltip liderliğini sürdürdü.

 

Haftanın zorlu maçında seyircisi önünde Haymana Belediyespor´u konuk eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor maça fırtına gibi başladı. Baskılı bir oyunla maça başlayan Şimşekler 45 + 1 dakikada Orçun Selduman´ın şık golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla sona erdi.

 

İkinci yarıda kontrollü bir oyun ortaya koyan Kırıkkale Büyük Anadoluspor rakip kalede yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Mücadele Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un 1 – 0 üstünlüğü ile sona erdi.