Kırıkkale’de FETÖ operasyonu! 6 gözaltı Kırıkkale’de FETÖ operasyonu! 6 gözaltı


DESTEK MESAJLARI VERİLDİ

İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı ve ilimizin tanınmış diplomatı Bahattin Akyön AK Parti milletvekili adaylarına külliyeyi ve müzeyi gezdirerek 9 yıllık çalışma hakkında özet bilgiler verdi. Külliye ziyaretinin ardından salonda toplanan Karacalılara ve yönelik yapılan sohbetlerde AK Partiye destek istendi. Bahattin Akyön ve milletvekili adaylarının konuşması salonda bulunanlar tarafından sık sık alkışlarla kesilerek, destek mesajları verildi.

SESİMİZİ DUYURMAK İSTİYORUZ

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, “İslami Değerler Külliyesi ne hemşehrimiz Bahattin Akyön çok emek ve özveri verdi. Bu eser Kırıkkale’nin öncelikle köyümüzün eseri, bu sebeple külliyenin desteklenmesi gerekir. Önümüzde bir seçim var. Ülkemizin geleceği hakkında tercih yapacağız. Aklı selim tercih yapalım, vekil adaylarına başarılar dileriz. Seçim ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu. Av. Ayhan Yılmaz’ın konuşması; Bu toplantı önemli. 3 vekil adayı da kıymetli.100. yılın seçimi olacak. Herkesin tercihine saygım var, bir tarafım Karacalı. İlin üvey evladıyız. Bunu da eleştiriyorum. Oy deposu değiliz. Sesimizi duyurmak istiyoruz”

ETKİN İSİMLER

Kendisi için önemli bir gün olduğunu belirten Akyön, “Benim için önemli gün.9 yıl uğraştığım Arafat'ta rüyasını gördüğüm Peygamberimizin 63 yıllık hayatını müzede, 810 ciple hayata geçirdiğimiz Dünyadaki tek müze. Ayrıca 45 kutsal emanet yine burada. Kur'an’ın nuru da burada. Kabe'de insanlar Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan için dua ediyor. Ümmetin lideri. Yaptığımız her işte dünyada ve ahirette vebali var. Ayasofya’yı ibadete açan, Ümmetin derdi ile dertlenen Erdoğan için destek olalım. Milletvekili Adayı Ergün Tekin, Ankara bürokrasisinde, Türkiye'de iş dünyasında etkin bir isim. Ergün Tekin hizmet getirecek potansiyel bir isim. Karacalılar olarak destek verelim, Ergün Tekin’e tam desteğiz. M. Emin Avundukluoğlu adayımız bürokrasi de etkin bir isim”

3-0 ZOR DEĞİL

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Ergün Tekinin konuşmasında, “Karaca ilimizin en güzel yeri. Külliyenin en hızlı şekilde tamamlanması lazım. Turizme önem verelim. Külliyeden çok etkilendim. Bu eserin Devlete millete ait olması gerekir. Arazileriniz değerlenecek. Vatandaş çok destek veriyor.3-0 yapacağız. Karacalılar olarak ev sahipliğinizden, samimiyetinizden çok mutlu oldum. Sandıkta destek verin” ifadelerine yer verdi. AK Parti Kırıkkale milletvekili adayı M. Emin Avundukluoğlu ise konuşmasında, “Çoruh özü deresine ödenek ayırttım. DSI'nin yüzde bütçesini Kırıkkale'ye aldım. MITin eski binasının Milli Parklar müdürlüğüne devir yaptırdım. Seçim kanunda değişiklik yapıldı. 3-0 zor değil. Karacalıların desteği ile olacak” dedi.

Haber: İlknur Ünal