KIRIKKALE SAHİPSİZ KALMAYACAK DEDİK, SAHİPSİZ BIRAKMADIK

TBMM´de 2 yıl içerisinde 77 kez konuşma yaptığını dile getiren MHP´li Öztürk, bu konuşmaların çoğunda Kırıkkale ve sorunlarına yönelik çözüm taleplerinin yer aldığını savundu. Konuyla ilgili TBMM´de yaptığı açıklamada Öztürk;  “24 Haziran 2018´den bu yana TBMM´de Kırıkkale ile kalktık, Kırıkkale ile oturduk. Çünkü dertliyiz, derdimiz Kırıkkale! Çocukluğumuzdan bu yana Kırıkkale´nin her yerini sokak sokak, semt semt biliriz. Nerede ne eksik var, bunları hep gözlemlemişizdir. Şimdi Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili olarak; gücümüz yettiğince alt yapı yatırımlarından tutun da, ulaşıma, enerji yatırımlarından yeni istihdam yaratacak projelere kadar Kırıkkale´nin hak ettiği payı alması için çaba gösteriyoruz. Son iki yılda 80´in üzerinde kanun teklifimiz ile hemşehrilerimizin günlük hayatlarına kolaylıklar getirecek yasal düzenleme teklifimizi TBMM Başkanlığına sunarken, yüze yakın yazılı soru önergemizle de, Kırıkkale´nin sorunlarına çözüm bulmanın gayreti içinde olduk.” dedi.

ÖNCEDEN KIRKLARELİ İLE KARIŞTIRILAN KIRIKKALE´Yİ ARTIK HERKES KIRIKKALE BİLİYOR

Milletvekili olmak için yola çıktığında ‘Bundan sonra Kırıkkale sahipsiz kalmayacak, artık Orta Anadolu´nun unutulmuş şehri olmayacak, Kırıkkale Yetim ve Öksüz değildir´ iddiasını tüm Kırıkkale´nin bildiğini ifade eden milletvekili Öztürk açıklamasını şöyle sürdürdü: “İki yılda gerek TBMM´de, gerekse katıldığımız televizyon programlarında ülke meseleleri dışında, sürekli Kırıkkale´ye ve sorunlarına değindik. Kırıkkale´nin ihtiyaçlarını gidermek için Ankara´da kapısını çalmadığımız Bakanlık, kamu kuruluşu neredeyse kalmadı. Çoğunun kapısını defalarca, günlerce aşındırdık. Bu Kırıkkale sevdamız, mücadelemiz öyle bir hâl aldı ki; daha önce Kırıkkale deyince Kırklareli ile karıştırılan memleketimiz, artık karıştırılmadan Kırıkkale olarak bilinmektedir. Diğer taraftan belediyelerimizin de ihtiyaç duyduğu araç-gereç, alt yapı, maddî imkân, yatırımlarına destek gibi konularda da üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda MHP´li belediyelerin gözle görünür bir şekilde hem yatırımları, hem de makina-araç parkı genişlemektedir. Herşey Kırıkkalemiz´in daha güzel yarınları için” diyerek, Kırıkkale´nin makûs talihini değiştireceklerini söyledi.

 

BİZİM GIDAMIZ, MOTİVASYONUMUZ KIRIKKALE

Hüseyin Şenol, belediye başkan yardımcısı oldu Hüseyin Şenol, belediye başkan yardımcısı oldu

Daima ‘bugün Kırıkkale için ne yaptın´ diye kendini muhasebeye çektiğini dile getiren MHP´li Öztürk; “Milletvekili olarak iki yıl içinde kamuoyuna yaptığımız çok sayıda açıklamamızın özü yine Kırıkkale´nin sorunları olmuştur ve bundan sonra da olacaktır. Nitekim iki yıl öncesine kadar Kırıkkale´nin kamu yatırımlarındaki düşen payı, verilen mücadele sonucunda son iki yılda özellikle de bu yıl yükselmiştir. İddia ettiğimiz üzere; Kırıkkale Orta Anadolu´nun parlayan yıldızı, örnek şehri olması için sadece teşvike, desteğe ihtiyacı vardır. Kırıkkale´nin yetişmiş insan gücü, yüksek girişimcilik ruhu, atılım yapacak potansiyele fazlasıyla hazırdır.” dedi.

Ayrıca iki yıllık Milletvekilliği sürecinde kendisine doğrudan ulaşanlar haricinde TBMM´deki bürosuna toplam 10.042 talep ulaştığını, bu taleplerin çözüme ulaşması noktasında kuyumcu titizliği ile gereken çabayı gösterdiğini ve çoğunu olumlu sonuçlandırdığını ifade eden Öztürk; “İnanın sorunlara çözüm üretebildiğim noktada ben de, talep sahibi hemşehrim kadar belki de daha fazla mutlu oluyor ve huzur buluyorum “dedi.

BANA VEKÂLET VERENLERE HESAP VERMEK BOYNUMUN BORCU

Açıklamasında; Milliyetçi Hareket Partisi´nin şeffaf, sorumlu, paylaşımcı ve ortak akılla yürüttüğü siyaset anlayışına da değinen Öztürk; “Hemşehrilerimiz bize vekâletlerini vererek, Ankara´ya gönderdiler. Son iki yıldır Kırıkkaleliler´in Ankara´da TBMM´de büroları, adeta şubeleri var. Hatta artık Ankara´ya gitmelerine dâhi gerek kalmadan, bizlerin Kırıkkale merkez ve ilçe ilçe düzenlediğimiz vatandaşımızla buluşma günlerinde, hemşehrilerimizin sorunlarını yerine çözmeye gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin 24 Haziran 2018´de bize gösterdiği teveccühü, verdikleri destek ve vekâletin her daim sorumluluğunu taşıyoruz. Bu bakımdan Ankara´da, TBMM´de ve de Kırıkkale´de yaptığımız çalışmaları, dönem dönem onlarla paylaşmayı en büyük ödevimiz olarak görüyoruz. Sorumlu siyaset anlayışımız da bunu gerektirmektedir.” dedi.