Ara transfer döneminde Türk Metal Kırıkkalespor´a imza atan golcü futbolcu Serdar Kılıç 2015-2016 sezonunda Elaziz Belediyespor forması altında 7 gol atarken yeni takımı ile çıktığı Nevşehirspor ve Hacılar Erciyesspor maçında attığı 2 golle ligdeki gol sayısını 9´a çıkarttı.

Hacılar Erciyesspor karşısında alınan farklı galibiyet ve attığı golle ilgili açıklamalarda bulunan Golcü oyuncu Serdar Kılıç, Futbol oynamak isteyen iki takımın ortaya koyduğu mücadelenin izleyenlere keyif verdiğini söyleyebilirim Güzel bir futbol oldu. İzleyenlerin keyif aldığını düşünüyorum dedi.

Kılıç,  Galibiyetlerimizin devamı gelecek. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun galibiyetle birlikte gol atmak da bana moral oldu. Lig´de çıktığım 2 maçta da gol attığım için çok mutluyum.  İnşallah bu haftayı da boş geçmem dedi.

--------------------------------------------------------------------

 

Gılıç; Oyundan ve skordan mutluyuz

 

Deplasmanlı Bölgesel Amatör ligin 14.  haftasında Hacılar Erciyesspor´u 5-0 yenerek puanını 33´ e yükselten Türk Metal Kırıkkalespor´da Genel kaptan Metin Gılıç Bu sezonun en farklı galibiyetini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gılıç, Gazetemize yaptığı açıklamada Hacılar Erciyesspor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek geride kalan 13 hafta da bir türlü elde edemediğimiz farklı galibiyeti taraftarlarımızın önünde bu hafta alarak moral bulduk. Aldığımız bu farklı galibiyet önümüzdeki maçlarda olumlu etkileyecektir. İnşallah galibiyet serisi yakalarız ve bu galibiyetlere devam ederiz dedi.

Kırıkkalegücü, TFF’nin erken seçime gitmesi için imza attı Kırıkkalegücü, TFF’nin erken seçime gitmesi için imza attı

Rakipleri karşısında oynanan güzel futboldan ötürü mutlu olduklarını ifade eden Gılıç İyi oyunumuzu beş golle süsledik. İyi mücadele ederek ihtiyacımız olan çok önemli bir galibiyet ve üç puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Önümüzdeki engelleri tek tek aşarak ligin sonunda hedefe ulaşmak istiyoruz. Kalan tüm maçlarımızın her birinin ne kadar zorlu geçeceğinin farkındayız dedi.

Gılıç, Hafta hafta maçlara konsantre oluyoruz. Bu haftada da takımımız sahada iyi mücadele etti. Umarım bundan sonra daha iyi neticeler alırız. Taraftarlarımıza daha farklı bir takım izlettirmek istiyoruz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum dedi.