SULAKYURT´TA NÖBET DEVAM EDİYOR

Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla

İlçe Kaymakamlığı tarafından FETÖ darbe girişimine yönelik demokrasi yürüyüşü düzenlendi. Kaymakam Fikret Dağ ve beraberinde Sulakyurt halkı, Hükümet Konağı önünde toplandı. Dağ, burada yaptığı konuşmada, ilçede demokrasi nöbetlerine devam edildiğini ve bütün vatandaşların katılımı ve coşkusu ile demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildiğini söyledi. 

TÜRK MİLLETİNE İNANCIMIZ SONSUZDUR

Tüm yurtta olduğu gibi Sulakyurt ilçesinde de vatandaşların aynı duygu ve değerler çerçevesinde bir araya geldiğini ifade eden Dağ, 'Demokrasi yürüyüşüne ve şehitlerimiz için kılınan cenaze namazına katılan tüm halkımıza teşekkür ederim. Aziz Türk milletine inancımız sonsuzdur. Demokrasiye ve hukuka bağlılığımız ilelebet sürecektir' dedi.

 

HATİM DUASI YAPILDI

Grup daha sonra cadde ve sokaklarda sloganlar atarak Sulakyurt Merkez Camisi avlusunda bir araya geldi. Burada FETÖ darbe girişimi sırasında, hayatını kaybeden demokrasi diğer tüm şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Daha sonra etkinlik kapsamında Sulakyurt Müftülüğü tarafından Kur´an-ı Kerim okunarak hatim duası yapıldı.