TOPLANTIYA BÜYÜK İLGİ

Kırıkkale´de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından toplantı düzenlendi. Toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sırrı Zengin, Futbol İl temsilcisi Battal Sarıca, Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri ve çok sayıda sporseverler katıldı.

 

SPORUN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

Kırıkkale´de sporun geleceğinin masaya yatırıldığı toplantıda, sporun gelişmesi adına ortaklaşa neler yapılabileceği, spora ve sporculara katkı sağlamak amacıyla yapılması gerekenler ve özellikle gençleri spora yönlendirmek için yapılacak çalışmalar konuşuldu.

 

ÖRNEK OLUYORUZ

Sporda kardeşlik hukukunu, yardımlaşmayı bir gelenek haline getirdiklerini söyleyen ASKF Başkanı Sırrı Zengin, “Bu kardeşlik hukuku ve yardımlaşmamız ile diğer illere de örnek oluyoruz, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bunun için de bu sezona özel kulüplerimizden lige katılım ücreti almayacağız”

Ancelotti’den Arda açıklaması! “İstediği süreleri…” Ancelotti’den Arda açıklaması! “İstediği süreleri…”

 

TÜRKİYE´YE ÖRNEK OLACAK

Toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sayın Valimiz Yunus Sezer´in girişimleri ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan´ın uğraşları ile Türkiye´de örnek olacak bir kompleks yapılacak. Bu kompleks olimpik spor branşlarında Kırıkkale´nin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak”

 

Futbol İl temsilcisi Battal Sarıca ise ligi Kasım ayında başlatacaklarını duyurdu. Daha sonra toplantıda Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri istek ve taleplerini dile getirdi.  Haber: Kenan Kuzucu