Yönetim kurulunun oluşmasının ardından transfer komitesini oluşturan ve iç transfer görüşmelerinde beş futbolcu ile anlaşma sağlayan temsilcimiz. Daha sonra hoca konusunda Sadullah Acele´de karar veren yönetimde transfer çalışmaları bir anda bıçak gibi kesilmişti. Taraftarın yoğun transfer baskısının ardından bir açıklama bile yapmayan yönetim kurulunun sıkıntısı gün yüzüne çıktı. Yönetim kurulunun maddi sıkıntı nedeniyle transfer çalışmalarına ara verdiği ortaya çıktı. Son olarak Kırıkkale Belediyesinden alınan maddi kaynağın ardından transfer çalışmalarını bu hafta ağırlık kazanacağı belirtiliyor.

YAŞ KONTENJANI ARTABİLİR

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde yaş kontenjanında artışın olması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon da bir çok takımın bu konudan sıkıntı duyması nedeniyle harekete geçen federasyon bu konuda bir çalışma yaptığı belirtiliyor. Geçen sezon 28 yaş üstü 4 futbolcu oynatabilen takımlar yeni sezonda bu sayını 6 veya 8 olması talebinde bulundu.

TAKIM SAYISI ARTABİLİR

Futbol Federasyonu yeni sezonda BAL´da mücadele edecek takımlarından oluşan grup  takımlarında azalmaya gidebileceği de gündemde. Geçen sezon 11 grupta oynanan BAL´ın bu sezon 8 ve ya 9 gruptan oluşacağı düşeceği gruplarda da takım sayısının 17 veya 18 olmasını planladığı belirtiliyor. Federasyonun Bal statüsünü 15 gün içinde açıklaması bekleniyor.

KIRIKKALESPOR RADARINDA OLAN İSİMLER

Yönetim bir yandan statü bir yandan da maddi kaynak için bekleye dursun transfer için görüşmelerini sürdüğü belirtiliyor. Manşet Gazetesi olarak Kırıkkalespor yönetiminin radarına takılan futbolcular

Melih Çulha (Bağlumspor) 30 yaşında Orta saha

Mehmet Osman Canlı (Adliyespor) 24 yaşında Orta saha

Uğur Kütük (Manisa Büyükşehir)  32 yaşında Forvet

Gökay Öztürk (Altındağ Belediyspor) 23 yaşında Forvet

Emre Çapraz(Altındağ Belediyespor) 25 yaşında Orta saha

Engin Akbaş (Sarıkamış) 32 yaşında Defans

Turan Kadir Çapraz (Altındağ ) 27 yaşında Defans

Okan Altunbilek (Sarıkamış) 28 yaşında Forvet

Adnan Duman, Kırıkkalegücü Başkan Adayı mı olacak? Adnan Duman, Kırıkkalegücü Başkan Adayı mı olacak?

Adem Ercan (Karaman Belediyespor) 21 yaşında Orta saha

Emrah Sürücü (Çorlu Belediyespor) 27 yaşında Orta saha