KONGREYE BÜYÜK İLGİ

DEVA Partisi Çelebi İlçesi birinci olağan kongresi İl Binasında yapıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını Sedat Kadıoğlu yapanken üyeliklerini Divan Başkan Yardımcısı İsmigül Selamoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Bölge Koordinatörü Sedat Kadıoğlu, Genel Başkan Başdanışmanı Cem Avşar ve Merkez ilce Başkanı Eyüp Arslan yaptı. Kongrede delegelerin güvenoyunu alan Akif Kıymaz, DEVA Partisi´nin Çelebi İlçe Başkanı oldu.

AİLELER ÇOCUKLARINA MAHÇUP OLDU

Kırıkkale’de Ahmet Önal izdihamı! Kırıkkale’de Ahmet Önal izdihamı!

Akif Kıymaz ve yönetimine başarılar dileyen İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, “Yürek isteyen bir cesaretle yola çıkan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Okulların açılması havaların soğuması ile birlikte yoksulluk iyice kendini göstermeye başladı. Pek çok ailemiz kırtasiye masrafını karşılayamadı. Çocuklarına mahcup oldular. Doğalgaz ve Elektrik fiyatlarının artmasıyla vatandaşımız yarınlarını kara kara düşünüyor hale geldi. İktidarsa vatandaşla kopmuş her şeyi güllük gülistanlık görmektedir. Hiç merak etmeyin. Biz iktidara geldiğimizde bu yoksulluk düzenine son vereceğiz”

MKE KURUMU´NU HEDER ETTİLER

MKE Kurumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karakuş, “Yakın zamanda şehrimiz için hayati öneme sahip MKE Kurumu´nun birlikteliğin olmaması her türlü itirazlara rağmen statü değişti. Göz göre göre bir şehrin kaderi ile oynandı. Buradan özellikle kursağından halen MKE Kurumu´nun ekmeği olanlara sesleniyorum. Bugün oturduğunuz koltuklar her şeyden önce bu kurum sayesinde. Bunu unutmamanız gerekiyor. İktidarın büyük ve küçük ortaklarının şehrimizdeki temsilcileri emekçi kardeşlerimize türlü türlü vaatlerde bulunuyorlar. Emekçi kardeşlerimiz mağdur edildi. Yerinden yurdundan oldular. Zamanında bugün emekçilerimize sunulan şartlar sizlere sunulsaydı bugün ne makamınız vardı nede mevkiiniz vardı. Bir rant uğruna MKE Kurumunu heder ettiler” dedi.  

İŞTE YÖNETİM

Akif Kıymaz, Selahattin Kıymaz, Fazlı Aygör, Abdurrahman Özyurt, Mustafa Ercan, Şeref Kıymaz, Ümit Babadağ, Muhsin Kıymaz, Zahir Kuzucu, Yılmaz Kıymaz, Ayla Kıymaz.

Haber: Çağlar Atmaca