Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı


Karşıyaka mahallesi parkında düzenlenen şenliğe Kırıkkale Belediyesi Başkanı Mehmet Saygılı ve çocukları da katıldı. Saygılı, uçurtmaları miniklere kendi elleriyle dağıttı. Ayrıca Saygılı, çocuklarını parkta gelen annelerde de karanfil dağıttı.  Mangal partisinin ardından gerçekleştirilen uçurtma şenliğinde havanın rüzgarlı oluşu sebebiyle, öğrenciler uçurtmaları doyasıya uçurma fırsatı buldu. Onlarca uçurtmanın gökyüzünü renklendirdiği şenlikte minikler, uçurtma uçurmanın mutluluğunu yaşadı.

Bize emanetler

Sevgi evlerinde kalan çocuklara herkesimin sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Başkan Saygılı, “ Hepimiz hayatta çeşitli şekillerde imtihan ediliriz. Kimimiz hastalık, kimimiz fakirlik, kimimiz evlât acısı  örnekleri ile çoğaltabiliriz. Yetim-öksüz veya korunmaya muhtaç bir çocuk olarak hayatla mücadele etmek zorunda kalmak da en zor sınavlardan biridir. Bu nedenle yetim çocukların problemleriyle ilgilenmek birey ve toplum olarak hepimizin görevidir”dedi.

Anneler günün kutladı

Anneler Gününü kutlayan Saygılı, “Bir milletin var olmasının temel direği ailedir. Kuşkusuz ailenin temelinde de esas olan kadındır. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan annelerin, aile ve toplum hayatının temel direği olduğunu, bizlerin kişiliğinin oluşmasında ahlaklı bir birey olmamızda iyi yetişmiş bir neslin var olmasında analarımızın katkısı çok büyüktür” dedi.